Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Netto priser säger dem... nej”

Laimai Courtyard Restaurant and Bar
Rankad som nr 134 av 720 Restauranger i Patong
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 30 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 7 mars 2017 från mobil enhet

Har inte ätit på denna restaurang. Tog en öl i baren. Dem har sk inkastare som lockar med en stor fatöl för bara 99 baht.
Det är ett bra pris. Och stora skyltar utanför där det står skrivet nettprice. Då tror man att det är 99 bath man får betala. Men nej. Dem lägger på både skatt och dricks. Är det jag som är korkad eller är det lur?

Tack klabbe66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager på Laimai Courtyard Restaurant and Bar, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2017
Google-översättning

Dear klabbe66:

Greetings from Baan Laimai Beach Resort.

Is true that we have some drink promotions, and one of those is the one you had: "Chang draught 500 ml for 99 THB".

It seems necessary clarify that the bill show first the normal price (82.17 THB) and then, we add the service charge and the thai tax (16'83 THB), no tips, so, the final price is 99 THB, the same amount we offered at the promotion sign, that is the same amount you paid, that's why we don't understand why you feel upset.

Let me inform that in Patong, many restaurants offer a price and after charge the service and the taxes, so the final price suffer a increase; at Baan Laimai Beach Resort we offer a Nett Price, so the price at the menu, have already service and taxes included; if you accepted before order, is not fair blame us later.

We hope see you back and enjoy again our Chang Draft at 99 THB.

Best regards.
Gabriel Arteaga.
Assistant F&B Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 043)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 043 omdömen

Omdömet skrevs 26 februari 2017

Söker man fisk och skaldjur ska man absolut gå hit, bra service där vi fick tips på vad vi skulle välja för tillagning på vår fisk och hummer. Restaurangen ligger på fint läge på strandgatan. Vi åt flera olika rätter och alla var nöjda när vi gick därifrån

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ceciliakarlss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager på Laimai Courtyard Restaurant and Bar, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2017
Google-översättning

Dear ceciliakarlss0n:

Greetings from Baan Laimai Beach Resort.

Thanks for share your nice dinner experience with other members of the Tripadvisor community.

Is true that we are a good option for dinner at Patong, specially if the dinner is searching for a generous offer of seafood, in a centric location, with life music and speed service.

We hope you have a great holiday time and we expect to see you back soon.

Best regards.
Gabriel Arteaga.
Assistant F&B Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017 från mobil enhet

Stället ligger jättefint vid strandgatan. Maten var underbart god. Vi åt lite olika rätter, men allt var av topkvalitet. Samt att vi fick ett utomordentligt trevligt bemötande från början.

Tack 940anderss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager på Laimai Courtyard Restaurant and Bar, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2017
Google-översättning

Dear 940anderss:

Greetings from Baan Laimai Beach Resort.

We are delight to read that you had a very nice time having dinner at our restaurant.
The good comment about the quality of our dishes and the friendly service of our staffs es the best reward to our effort.

Thanks for share your experience with the members of Tripadvisor community and for the generous score given to us.

Be always welcome.

Best regards.
Gabriel Arteaga.
Assistant F&B Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2016 från mobil enhet

Mycket bra mat, väldigt god service, trevlig personal, trevligt ställe, bra band som spelar, ligger bra till vid stranden, utmärkt!

Tack victoriaanders
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager på Laimai Courtyard Restaurant and Bar, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2016
Google-översättning

Dear victoriaanders,

Greeting from Baanlaimai Patong Beach Resort,

We would like to express our many thanks to your review us on tripadvisor which we are delighted to learn that you had a great time with us.

Looking forward for your return.

Best regards,
Kanisorn
F&B Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2016 från mobil enhet

i början av middagen. Beställde rött vin fick först vitt, men sen kom rätt flaska o rätt middag till oss båda. Maten superb. Förstaklassig service när väl rätt vin kom. Toppbetyg att rullstolsramp till restaurangen fanns samt till handikapptoalett.

Tack Karin A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
guffy_bee, Manager på Laimai Courtyard Restaurant and Bar, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2016
Google-översättning

Dear Karin A,

Greeting from Baanlaimai Patong Beach Resort,

We would like to express our many thanks to your review us on tripadvisor which we are delighted to learn that you had a great time with us and we would do apologize on mistaken that our team were serve wrong wine at first.

Looking forward for your return.

Best regards,
Kanisorn

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Laimai Courtyard Restaurant and Bar tittade också på

 

Besökt Laimai Courtyard Restaurant and Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt