Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (946)
Filtrera omdömen
947 resultat
Medlemsbetyg
254
400
173
55
65
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
254
400
173
55
65
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 947 omdömen
Omdömet skrevs 10 februari 2017 från mobil enhet

Mycket prisvärt hotell. Fint och hyfsat fräscht. Nära till stranden och pool på taket. Bra med wi-fi på rummet. Dock lite lite platser på frukostbuffén eller bara extremt mycket folk varje dag. Lite rörigt. Men i helhet väldigt bra.

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
Tack Petra B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vinai W, Front Office Manager på Aspery Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2017
Google-översättning

Dear Petra B,
Greetings from The Aspery Hotel Phuket.
Thank you very much for taking your time to share us your positive comments on Tripadvisor. On behalf of the team here at Aspery Hotel Phuket would like to express our most heartfelt to you for choosing to stay at Aspery Hotel.

Thank you very much once again on behalf of the entire teams, we are looking forwards to welcoming you back to stay with us in a near future.

Best regards,

Vinai
Aspery Hotel Phuket

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2017

Vi hade bokat superiorrum och det första vi erbjöds luktade möggel och saknade fungerande dusch! Bra läge, medelmåttig frukost men framförallt - Hotellet är Mycket slitet. Skippa detta hotell som säkert var ok för 10 år sedan

Tips för att välja rum: Rummen är slitna och känns ofräscha. Välj ett rum mot den större gatan utanför med Andaman hotellet mitt emot.
  • Bodde här: december 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack nono2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vinai W, Front Office Manager på Aspery Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2017
Google-översättning

Dear Belokrylovaania,
Greetings from The Aspery Hotel Phuket.
Thank you very much for taking your time to share us your positive comments.
We are very sorry the learnt that your stay was not met your expectation. Your review is highly appreciated and it is very valuable for us in our business to improve the standard of service to our valuable guests .

We would like to extend our heartfelt thanks for staying with us.

Best regards,

Vinai W (Mr.)
Aspery Hotel Phuket.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2016 från mobil enhet

Hotellet ligget i Patong med gångavstånd till det mesta. Ligger centralt men ändå ingen störande trafik eller musik från barerna. Ca 10 minuter ned till stranden och 15minuter till det stora köpcentrumet. Vi valde att bo i junior suit stora rum och balkongen var ett av de största. Frukosten helt OK saknade inget. Restaurangen som tillhör hotellet serverade bra och prisvärd mat. Poolen uppe på taket var även helt Ok men det gäller att va ute tidigt vissa dagar räckte inte solstolarna till. I det stora hela ett prisvärt hotell. Enda som finna att anmärka på att det är rörigt i receptionen misstänker att gäster som bodde på närliggande hotell checkade in i hotellets reception

Bodde här: december 2015, reste som ett par
Tack Maggan470
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chokechai, Front Office Manager på Aspery Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2016
Google-översättning

Dear Maggan470,
Greetings from The Aspery Hotel Phuket.
Thank you very much for taking the time sharing your very valuable comments with us and others.

We are very glad to read that you have had a very enjoyable stay here at Aspery Hotel Phuket and that you have especially appreciated the comfort of the room as well as the kindliness of our associates.

We are looking forward to serve you soon once again in the not too distant future.

With my best personal regards,

Vinai Wungsop (Mr.)
Front Office Manager.
Aspery Hotel Phuket.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2016

Bodde där 5 nätter. Trevliga rum, välstädat, hjälpsam personal och god frukost.Utsikten från balkong var något begränsad, men vi var i rummet bara på nätterna så det störde inte. Tyst och lugnt område. Hårda sängar. Nära till stranden och centrum.

  • Bodde här: februari 2016, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Leisie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chokechai, Front Office Manager på Aspery Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Your review is highly appreciated and it is very valuable in our business for us to improve more and give our best.

We would like to extend our heartfelt thanks for staying with us.



Sincerely Yours

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2016 från mobil enhet

Bra service. Personalen hjälper mer än gärna till. Pool ok, inte mer men lugn area. Läget är mycket bra. Inga jobbiga försäljare på väg till stranden..till stranden ca 4-5 min att gå. Nära till de flesta viktiga platser i Patong. Ett bra hotell helt enkelt.

Bodde här: december 2015, reste som ett par
Tack lasselaban
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chokechai, General Manager på Aspery Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Your review is highly appreciated and it is very valuable in our business for us to improve more and give our best.

We would like to extend our heartfelt thanks for staying with us.



Sincerely Yours

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen