Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanonläge mitt i centrum”
Omdöme om Hilton Hotel

Hilton Hotel
Rankad som nr 158 av 822 Restauranger i Hua Hin
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 7 januari 2018

Hilton standard. Ligger längs med stranden och har egna pooler med bra solstolar. Perfekt läge för "förstgångsresenärer" till Hua Hin

Datum för besöket: december 2017
Tack 613gertn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (91)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 91 omdömen

Omdömet skrevs 10 mars 2017

Betongkoloss som föefular stsdsbilden. Halvrisigt, kanske på dekis. Roligt att ta glashissarna upp till toppen. O.K. för en sundowner där uppe. En prislista på e.m. och en dyrare på kvällen för drinkarna...

Datum för besöket: november 2016
Tack AndersG548
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2016

Ett mycket bra hotell med fina och välstädade rum.
Personalen mycket serviceinriktade och hjälpsamma.
Polområdet rent och fint med fint vatten i polen trevlig personal i polbaren.

Datum för besöket: mars 2016
Tack Bengt B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2016 från mobil enhet

Besökte Hiltons Skybar. Fin utsikt över Hua Hin och havet. Ett plus att vi fick lite snacks att tugga på till drinken. Rekommenderar ett besök här !

Datum för besöket: januari 2016
Tack AnnaL846
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2016

Efter en god middag avslutade vi kvällen med en drink i Hiltons Sky Bar. Självfallet blev det en DM -god om än aningen för söt. Utsikten över ett upplyst Hua Hin var - bokstavligt talat - svindlande.

Datum för besöket: januari 2016
Tack LOStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hilton Hotel tittade också på

Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
Hua Hin, Prachuap Khiri Khan Province
 

Besökt Hilton Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt