Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 222)
Filtrera omdömen
3 222 resultat
Medlemsbetyg
2 515
517
111
52
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 515
517
111
52
27
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 222 omdömen
Omdömet skrevs 12 februari 2018

Detta är en upplevelse och fantastiskt gott, tre väldigt olika varianter på afternoon tea, väldigt roligt med "Thai-varianten" som vi prövade sista gången, mycket smått och gott det söta var dock lite för sött för vår smak. En promenad runt trädgården/området rekommenderas.

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack CarinaR852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Qmgr, Manager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2018
Google-översättning

Dear Carina R,

Thank you for your 5 star rating of the resort and we are glad to know that you enjoyed our afternoon tea as per your positive rating.

We look forward to welcome you back to the resort in the near future, we remain,

Yours sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2017 från mobil enhet

Centara är ett fantastiskt vackert hotell i kolonial stil beläget precis havet. Omgivningen är mycket vacker och området är välskött. Atmosfären på hotellet är anrik och det märks att många är återkommande gäster, de allra flesta är äldre. Servicen motsvarar dock inte priset för att bo här. Maten är ok men inte mer, goda men dyra drinkar i baren. Utanför området kan man både äta och dricka betydligt mer prisvärt och godare. Om vi åker tillbaka till Hua Hin kommer vi prova annat hotell.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Maria H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Qmgr, Manager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade 4 december 2017
Google-översättning

Dear Maria H,

Thank you for taking the time to share your visit and experience with us

We appreciate the feedback on where we can still improve and rest assured we will continue to work hard to improve both the product and service to meet all our guests’ expectations.

Yours sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2017 från mobil enhet

Fenomenalt. Vackert som en annan tidsepok. Tre olika pooler att välja mellan, en lite mer inriktad för barn. Vackra trädetaljer och stora härliga utrymmen. Ligger på en lugn gata med havet som granne. Djurskulpturer i trädgårdarna. Fantastisk frukost. BOKA

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack jshdanwiejn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Qmgr, Manager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade 3 juli 2017
Google-översättning

Dear jshdanwiejn,

Thank you for your 5 stars review of our resort on TripAdvisor and taking the time to share your feedback with us on your recent stay.

It's great to read that you had enjoyed stay and we hope to welcome you back to the Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin in the near future.

Yorus sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017

Detta hotell är trevligt att bara vara på och bara gå omkring i området. Lummigt med mycket grönt och växter gör att man känns att man är ute i naturen och inte på ett hotell mitt i Hua Hin, Ligger centralt och nära till allt´, man kan även lätt gå ner till stranden som ligger precis nedanför.
Flera pooler för både stora och små. Väldigt bra mat och även trevlig miljö i alla restauranger. Otrolig frukost , här saknades inget, egengjord marmelad mm.
Bra tennisbanor i bra skick och bra tennistränare om man vill ha det. Otroligt bra service överlag och detta är ett femtjärning i hotell och det märks. Bra rum med balkonger. Det som är sämst är att man får betala för bra Internet, det man får gratis är uruselt. Nu är detta ett anrikt hotell men det är ändå 2017.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Magnus H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Qmgr, Manager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2017
Google-översättning

Dear Magnus H,

Thank you so much for your feedback following your recent visit at Centara Grand Beach resort & Villas Hua Hin.

We appreciate the effort and are pleased to note that you had an enjoyable time with us.

If you have the opportunity to visit us again, please do not hesitate to let us know if there is anything we can do for you. We’ll be glad to be of service.


Yours sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2017

Härligt rum och en underbar trädgård med tre pooler. Fantastisk personal och riktigt bra frukost. Om det är ngt som skulle kunna vara bättre är det sängarna. Dom är hårda, som så ofta i Thailand. Läget är toppen med stranden precis utanför och "stan" oxå precis utanför.

Rumstips: Myggmedel är bra att ha då det är en stor trädgård
Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack nith64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Qmgr, Manager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade 14 mars 2017
Google-översättning

Dear nith64,

We would like to thank you for choosing Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin as your accommodation choice for your recent visit to Hua Hin, and shared your comments with us.

We look forward to welcome you again in the near future.

Yours sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen