Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best hotel I ever stayed”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Hyatt Regency Hua Hin
Rankad som nummer 5 av 144 hotell i Hua Hin
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 7 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: HYATT Guest room is fully enough and 100% ok.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack niklas080502
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GM_HRHH, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade december 22 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 228)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 4471 451 av 2 231 omdömen

Omdömet skrevs november 24 2012
Google-översättning

Bodde här: November 2012, reste med vänner
1  Tack free2fly01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GM_HRHH, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade november 29 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Cathy430
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GM_HRHH, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade november 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 14 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Book Room on Ground Floor , easy to walk to swimming pool as well as living corner
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nattawut K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GM_HRHH, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade november 23 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Any room is perfect
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Elisabeth d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GM_HRHH, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarade på det här omdömetSvarade november 13 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Hua Hinhotell
1.3 km bort
InterContinental Hua Hin Resort
4.6 km bort
Putahracsa Hua Hin
Putahracsa Hua Hin
Nr 3 av 144 i Hua Hin
1 316 omdömen
3.0 km bort
Anantasila Villa by the Sea, Hua Hin
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.8 km bort
Amari Hua Hin
Amari Hua Hin
Nr 11 av 144 i Hua Hin
1 327 omdömen
0.7 km bort
Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort
3.9 km bort
Cape Nidhra Hotel
Cape Nidhra Hotel
Nr 7 av 144 i Hua Hin
835 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hyatt Regency Hua Hin? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hyatt Regency Hua Hin

Adress: 91 Hua Hin - Khao Takiap Road | Prachuap Khiri Khan, Hua Hin 77110, Thailand
Telefonnummer:
Region: Thailand > Prachuap Khiri Khan Province > Hua Hin
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 4 av Spahotell i Hua Hin
Nr 5 av Lyxhotell i Hua Hin
Nr 5 av Strandhotell i Hua Hin
Nr 6 av Familjehotell i Hua Hin
Nr 7 av Romantiska hotell i Hua Hin
Prisklass: 1 493 kr - 5 912 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Hyatt Regency Hua Hin 5*
Antal rum: 213
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hyatt Regency Hua Hin. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hyatt Regency Hua Hin Hotel Hua Hin
Hua Hin Hyatt Regency
Hyatt Hua Hin

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt