Denna resort är den helt klart exotiska, mest asiatiska, fantastiska på hela området. Min son och jag gick runt i omgivningarna och tittade in på olika resorter, och ingen slår denna med sin fantastiskt exotiska omgivning. Är såå glad att jag valde just denna. Lugnet, doften och den exotiska känslan! :)
Frukosten är helt fantastisk. Servicen är outstanding. Personalen är såå vänliga och ödmjuka. Poolområdet är otroligt mysigt med bubbelpool integrerat. Området är magiskt med doftande jasminträd, fiskar och lotusblommor. På området finns också fantastiska oaser i trä som låg i vatten omgivna av vatten där det växte lotusblommor, där man kan ligga o läsa eller spela kort som jag och min son gjorde. <3 En dag kom till och med en varanödla och hälsade på. :D
Vi bodde i en bungalow. Där fanns allt man kunde önska. Jättesköna sängar, safety-box, kylskåp, duschhanddukar och strandhanddukar, tofflor, badtofflor, badrockar, hårtork, paraplyer, wifi och air-condition. Hit kommer jag igen!
Spaet var helt fantastiskt. Till skillnad från massagen som finns på gatorna runt om är denna riktigt professionell; ombyte, kalla handdukar med jasmindoft, te och fantastiska proffsiga massage-kvinnor. Dom hade till och med happy hour på priserna. :)
Nästa gång kommer jag att ta med hela min familj. Bara måste hit igen! Förstår inte de som inte gillar stranden. Stranden är såå mysig med sitt turkosa vatten och inte en massa solsängar. Vill man uppleva andra stränder är det bara att ta taxi eller shuttle-bus.
Hotellet får 10/10 och någon gång ska jag ta med alla mina syskon och mina barn hit! Wow säger jag bara! <3 You are amazing!