Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Skön badstrand

Härlig badplats där solstolarna är gratis om man gör beställningar av mat eller dryck av ... läs mer

Omdömet skrevs 14 mars 2020
AndersAngstrom
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Strand värt ett besök

Mycket fina faciliteter och bra restauranger direkt anslutning på stranden med vykortslik utsikt ... läs mer

Omdömet skrevs 13 mars 2020
mikaelr434
,
Sollentuna, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 2 750 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Khao Lak
från 42,57 US$
Mer information
Massage & Spa
9 omdömen
från 9,90 US$
Mer information
från 75,93 US$
Mer information
från 82,53 US$
Mer information
Omdömen (2 750)
Filtrera omdömen
2 750 resultat
Medlemsbetyg
1 589
764
276
84
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 589
764
276
84
37
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 2 750 omdömen
Omdömet skrevs 23 januari 2020 från mobil enhet

Underbar strand med korall blått vatten. Gratis solstolar finns längs stranden. Stanna gärna och ät på en av de små lunch restaurangerna som serverar fantastisk mat.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Mrshaggmo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2020 från mobil enhet

Mycket vacker strand med solstolar på stranden!
Lugn och härlig atmosfär!
Korallsand!
Vi var där tre ggr på två veckor! Perfekt om man bara vill bada o sola!
Våran son är 12! Han tyckte det var bästa stranden!
God billig mat

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Barbro17
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

En ren och fin milslång långgrund strand. Här finns flera hotell och många restauranger. Många taxifirmor som gärna kör dig tillbaka.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack henrike466
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2020 från mobil enhet

Har svårt förstå varför denna strand rekommenderas. Var krångligt ta sig dit, var normalt utbud av restauranger samt var mycket småsten/skal när vi var där. Vår strand vid hotell Emerald Resort var bättre.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack O5686NAthom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020 från mobil enhet

Underbart fin strand nära till restaurangen o dryck. Solsängar att hyra för 100-150 bath för två o parasoll.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack cloetta68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen