Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa stället”

Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food
Rankad som nr 29 av 340 Restauranger i Khao Lak
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 33 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Beskrivning: Svensk Thai ägd restaurang med inriktning på Thai food och seafood, vi serverar även skaldjur tillagade på skandinaviskt vis, dillkokta och rökta tiger räkor med chiliaioli, dillkokt krabba, Thai hummer på olika vis,Internationelt med Australiensikt nötkött, Hemgjorda hamburgare,spagghetti, schnitzel & bearnais sås och mycket mer. Barn meny med svenska pannkakor sylt eller glass, barn menu 100 bth, Färskt kaffe, och vi säljer snus
Omdömet skrevs 25 september 2018 från mobil enhet

Underbar mat och ägare kommer snart tillbaka för räkor, kräftor och krabba mmm
Personal också på topp

Tack christers89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (375)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 375 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2018 från mobil enhet

Öppnade igår den 15/8 för säsongen! Fantastisk god mat, rökta räkor en favorit med aioli och rostat bröd. Kötträtterna håller hög standard fri salladsbar med 3 olika dressing,enda stället med Chang på fat! Fantastisk personal med Jonny och Noi i spetsen som ser till att du trivs i en härlig atmosfär.

Tack Tomas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2018
Google-översättning

Thank you very much

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2018 från mobil enhet

Världens bästa ställe i Khao lak. Ägaren är extremt trevlig vilket är extra bra! Erbjuder många sportmatcher och grymt fräsch toalett!

Tack Kalle J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Ägare på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2018

Tack så mycket Kalle

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Alla plus på allt på detta ställe!!! Personalen och verkligen ägaren gav oss en upplevelse som vi inte hade förväntat oss.

Tack AnnBerglund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Tack så mycket Ann

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Eftersom vi är här en längre tid så hinner man igenom några rätter och jag har aldrig blivit besviken. Underbar personal, fantastiska ägare. Absolut värt ett besök

Tack Susanne W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018
Google-översättning

Tack så mycket Susanne

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food tittade också på

 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 

Besökt Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt