Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa mat o service”

Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food
Rankad som nr 33 av 349 Restauranger i Khao Lak
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 34 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Beskrivning: Svensk Thai ägd restaurang med inriktning på Thai food och seafood, vi serverar även skaldjur tillagade på skandinaviskt vis, dillkokta och rökta tiger räkor med chiliaioli, dillkokt krabba, Thai hummer på olika vis,Internationelt med Australiensikt nötkött, Hemgjorda hamburgare,spagghetti, schnitzel & bearnais sås och mycket mer. Barn meny med svenska pannkakor sylt eller glass, barn menu 100 bth, Färskt kaffe, och vi säljer snus
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Alla plus på allt på detta ställe!!! Personalen och verkligen ägaren gav oss en upplevelse som vi inte hade förväntat oss.

Datum för besöket: april 2018
Tack AnnBerglund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Tack så mycket Ann

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (387)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 387 omdömen

Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Eftersom vi är här en längre tid så hinner man igenom några rätter och jag har aldrig blivit besviken. Underbar personal, fantastiska ägare. Absolut värt ett besök

Datum för besöket: mars 2018
Tack Susanne W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018
Google-översättning

Tack så mycket Susanne

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk god mat hos Jompa på lucky resturang seafood. Rekommenderas verkligen de rökta räkorna , det bästa . Sallad som fri förrätt mycket gott. Rent och trevligt. Engånghandukar i frotté på toaletten

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack Monica Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Tack så mycket

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2018 från mobil enhet

Tigerräkorna och skaldjursplatån är mina favoriter, raggmunken är inte så dum den heller när man vill bryta av Thaimaten.
Mysig personal och trevlig inredning, gillar rislamporna

Datum för besöket: mars 2018
Tack Carina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018
Google-översättning

Tack så myket Carina

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Vi kom dit en tidig kväll den 10 mars och beställde 2 maträtter, restaurangen var då halvfull med människor men blev snabbt fullsatt. Vi beställde långt före alla andra men fick våran mat sist, vi beställde kyckling som skulle vara stekt i vitlök och peppar. Smakade inte något alls förutom en väldigt massa soja.

Sen ägaren gick bara runt till alla svenska "äldre" människor och frågade om allt var bra men ignorerade alla yngre som satt där.

Jag skulle aldrig gå tillbaka dit och hoppas att det inte är fler än jag som blivit drabbad detta.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Jimmy G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jonny L, Chef på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Vi ledsna för din upplevelse och hoppas vi kan göra bättre nästa gång

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food tittade också på

 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 

Besökt Lucky restaurant Seafood,Thai & Int, food? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt