Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra”
Omdöme om Larn Deo

Larn Deo
Rankad som nr 20 av 309 Restauranger i Khao Lak
Certificate of Excellence
Kök: Thailändskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Vårt sällskap var på 7 personer o vi besökte den här restaurangen flera gånger. Det var aldrig några problem för personalen att göra plats för oss. Maten var välsmakande o prisvärd. Personalen mycket trevlig. Jag har inga problem med att ge högsta betyg. Vi har under semestern besökt restauranger med högre prisbild på menyn men med sämre mat.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 937jeanettef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (840)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 840 omdömen

Omdömet skrevs 31 januari 2020 från mobil enhet

Helskönt ställe. Billigt och genuint. Lite roligt att dom bedriver tvätteri också. Rekommenderas! Få platser, så det kan vara fullt om man kommer i rusning.

Datum för besöket: januari 2020
Tack tliljeholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020 från mobil enhet

Larn Deo -ser inte mycket ut för världen menhär får man value for the money -bra och snabb service. Rekommenderas till 100%. Tio tummar upp.

Datum för besöket: januari 2020
Tack 453leif_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Jättegod mat till billigt pris! Återkom flera gånger under vår vistelse i khao lak. Inredningen är inte den roligaste men maten är super!

Datum för besöket: januari 2020
Tack carolinebF2460SF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019

Personalen är kanon maten riktigt riktigt god och prisvärd snabbt och trevlig atmosfär kan bara rekommendera denna underbara restaurang

Datum för besöket: december 2019
Tack AHT5202
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Larn Deo tittade också på

Khao Lak, Phang Nga Province
 
Khao Lak, Phang Nga Province
Khao Lak, Phang Nga Province
 

Besökt Larn Deo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt