Extraordinary596163

Mycket bra!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 23 jan. 2024från mobil enhet
Så nöjd! Fantastisk mat, trevligt bemötande av personalen. Fantastisk musik live på kvällarna. Gratis solstolar. Myggspray i badrummet. Bärhjälp av resväskor. Bra träningslokal. Nära till strand för barfotavandring på morgonpromenaden innan frukost. Så serviceinriktad personal.
Datum för vistelsen: januari 2024
Tips för att välja rum: Massage på Dalha massage! Se vår och andras utlåtande på Google Maps! Fantastiskt duktiga, vi...
Resetyp: Reste med familjen
1 007
1 007
16 av 1 550 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2024

Väldigt trevligt och fräscht hotell inbäddat i djungeln men också nära till hotellets egen strand. Stora rum med bra tillgång till wifi, även nere vid stranden. Trevlig hotellpersonalen och bra service där man bl. a. kan boka hotellets egen minibuss för transporter runt om i Khao Lak.

Datum för vistelsen: januari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
1  Tack IngemarSweden
Omdömet skrevs 30 december 2022 från mobil enhet

Underbart hotell inbäddad i en känsla av djungel. Poolerna ligger även dom inbäddade i grönska. En magisk känsla att bo här. Ingen stress med solstolar, finns massor vid gräset mot den härliga stranden.
God frukost o bra städning av rummen. Träffat på flera varaner o ödlor. Bra strand restauranger till vänster. Kort promenad till ett litet centrum med flera butiker o restauranger.
Gratis biljard o pingis.

Rumstips: Pizzan på vedugnsrestaurangen
Datum för vistelsen: december 2022
1  Tack N2533HFeg
Merlin Group, Sales på Khaolak Merlin Resort, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2023
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review your stay with us. We are delighted to know that you thoroughly enjoyed your experience at Khaolak Merlin Resort.
It was our pleasure to host you and we look forward to seeing you again.

Best regards,

The Management

Omdömet skrevs 25 januari 2022

Jag och min fru tillbringade 2 helt underbara veckor här!
Våran första gång i Thailand men inte sista.
Vi tittar redan på nästa resa till 2023.
Fantastiskt hotell med naturen inpå och en underbar strand.Mycket trevlig personal och god mat.
Vi återkommer nog nästa år😁

/Johan & Maria

Datum för vistelsen: januari 2022
2  Tack 661johanw
Omdömet skrevs 17 januari 2022

Detta är ett helt unikt och fantastiskt hotell. Här tar naturen över med sitt rika djurliv och fantastiska djungel känsla. Arkitekten behöll alla stora träd när hotellet byggdes. De har ett eget vattenreningsverk samt källsorterar. Se hotellets film på youtube.
Personalen är underbar och tagit väl hand om oss. Alltid vänlig och glad. Hotellrummen är fina och fräscha. Vi har bott i både superier och deluxe och varit nöjda med båda.
Ute miljön är fantastiskt! Har njutit av av gå runt, känslan av djungel och art rikedomen av alla träd, buskar och blommor. Att sedan få uppleva djuren så nära inpå är fantastiskt. Otroligt många olika sorters fåglar, ekorrar, varaner, fladdermöss och mindre sort av sengångare.
Stranden är klart den bästa i Khao Lak i våra ögon. Vi har varit runt på olika stränder som varit fina. Men att gå och gå för att nå vatten vid ebb är inget för oss. Här blir det djupt lagom snabbt. Detta hotell åker man till för att njuta av ljudet av djungel och vågor. Här är lugnt och tyst både dag och kvällstid.
Vi kom hem i går och har redan börjat titta på resa tillbaka nästa år.
Detta är vårt paradis på jorden!
Familjen Rydström

Datum för vistelsen: januari 2022
2  Tack T4903IQangelicar
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Ett ställe för avkoppling och bad både i pooler och havet, ingen trängsel på den långa stranden. Rummen fräscha med stor balkong, två flaskor vatten om dagen, sängarna var lagom hårda, frukosten hade allt man kunde önska.

Datum för vistelsen: december 2019
Tack L_O3398735
Merlin_Group, The Management på Khaolak Merlin Resort, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2020
Google-översättning

Dear L_O3398735,

We very much appreciate the time that you spent sharing your experience with us and for rating us perfectly. We are delighted to know you were able to relax in your accommodation during your holidays with us and we are pleased to see that you loved your breakfasts here at our resort. We truly believe in setting our guests up for the best possible day with a delicious meal.

We sincerely hope to see you again, and we are looking forward to welcoming you back to Khao Lak.

Best regards,

The Management