Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Hemtrevlig vistelse i Negombo”
annan resenär har bokat det här boendet

Omdöme om Yolandas Villa

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
12 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 3 badrum, för 7
Negombo, Western Province

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Sebastian ...
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
“Hemtrevlig vistelse i Negombo”
Omdömet skrevs 4 april 2018 för en vistelse i april 2018

Yolandas Villa ligger väldigt trevligt, lite avsides från huvudstråket vilket ger en lugn och skön vistelse utan avgaser, motorer och tutor men ändå nära nog att stranden bara är en kort promenad bort.

Hela villan är i gott skick med rena utrymmen och sängar. På området bor även Yolandas mamma som är väldigt hjälpsam och trevlig. Städning går att få när man önskar med strålande resultat.

Vill framförallt uttrycka extra lovord till chauffören Sarath som verkligen sätter guldkant på tillvaron på Sri Lanka. Sarath kör inte bara dit du behöver, han bjuder på mängder av historier och information om alla platser, hjälper till med bokningar och eller hittar restauranger till klart bättre priser än vad man själv skulle hitta. Han kommer hela tiden med suveräna förslag på vad som finns att göra och visar saker som man på turistväg aldrig skulle sett annars. Vi är otroligt glada över att ha haft så fin hjälp av Sarath!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 6 2018
Tack
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
hindalalj ...
Höganäs, Sverige
1 omdöme
“Hindal”
Omdömet skrevs 1 april 2018 för en vistelse i december 2017

Villan var väldigt mysig, ren och fin. Den är nära centrum och stranden, 5 minuters promenad till respektive mål.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 2 2018
Tack att du hyra mitt huse
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
marino76p ...
Vänersborg, Sverige
1 omdöme
“Fantastiskt”
Omdömet skrevs 1 april 2018 för en vistelse i februari 2018

En vacker villa i ett lugnt område och en fin trädgård ,max 10 min till strand,bad och affärer. Rekommenderar yolandas villa varmt.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 2 2018
Tack maino
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stina P
1 omdöme
“Fantastiskt!”
Omdömet skrevs 1 april 2018 för en vistelse i mars 2018

Bodde otroligt bra hos Yolanda. Fina, fräscha rum med AC och nära till stranden och shopping. Lugnt område! Mycket nöjd med vistelsen här!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 2 2018
Tack att du hyrde huset ❤️
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SsKondos
1 omdöme
“SK”
Omdömet skrevs 24 februari 2017 för en vistelse i december 2016

Hade en underbar tid på boendet, lugnt och fint område nära till mycket, blir en till resa snarast i Villan :) Här kommer en bild också från trädgården i villan

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 2 2018
Tack att ni hyrde huset
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt