Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“everything's so perfect !”
Omdöme om Jetwing Lighthouse

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Jetwing Lighthouse
Rankad som nummer 3 av 26 hotell i Galle
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 20 2013
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack MCh002
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jetwinghotels, General Manager på Jetwing Lighthouse, svarade på det här omdömetSvarade februari 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 834)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 2561 260 av 1 834 omdömen

Omdömet skrevs februari 20 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack RazNe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jetwinghotels, General Manager på Jetwing Lighthouse, svarade på det här omdömetSvarade februari 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 20 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Mark-choosy-chappy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jetwinghotels, General Manager på Jetwing Lighthouse, svarade på det här omdömetSvarade februari 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 19 2013
Google-översättning

Bodde här: Februari 2013, reste med vänner
4  Tack Lam T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 17 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: always worth an upgrade 452 was an excellent room
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Lynda W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jetwinghotels, General Manager på Jetwing Lighthouse, svarade på det här omdömetSvarade februari 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Galle
1,8 km bort
Amari Galle
Amari Galle
Nr 6 av 26 i Galle
217 omdömen
0,4 km bort
Tamarind Hill by Asia Leisure
8,8 km bort
Aditya
Aditya
Nr 1 av 28 i Hikkaduwa
629 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
6,8 km bort
Thaproban Beach House
Thaproban Beach House
Nr 4 av 34 i Unawatuna
959 omdömen
8,7 km bort
Niyagama House
Niyagama House
Nr 4 av 26 i Galle
254 omdömen
10,2 km bort
Era Beach by Jetwing
Era Beach by Jetwing
Nr 11 av 26 i Galle
275 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Jetwing Lighthouse? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Jetwing Lighthouse

Adress: Dadella, Galle 80000, Sri Lanka
Region: Sri Lanka > Södra provinsen > Galle District > Galle
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Strandhotell i Galle
Nr 3 av Lyxhotell i Galle
Nr 3 av Familjehotell i Galle
Nr 3 av Spahotell i Galle
Nr 5 av Romantiska hotell i Galle
Prisklass: 1 941 kr - 3 946 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Jetwing Lighthouse 5*
Antal rum: 63
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Jetwing Lighthouse. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Jetwing Lighthouse Galle
Jetwing Lighthouse Hotel Galle
Lighthouse Spa

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt