Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 782)
Filtrera omdömen
2 782 resultat
Medlemsbetyg
1 580
777
271
94
60
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 580
777
271
94
60
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 782 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2017

Vivanta by Taj är ett bra hotell men håller inte den klass som man förväntar sig av ett femstjärnigt hotell. Det pris som man betalar är högt, ja för högt för det man får för pengarna. Rummen är ganska slitna och i behov av renovering. En del lådor i möblerna gick inte att dra ut och trädetaljer i badrummen borde ha bytts ut för ett bra tag sedan. Maten var bra och servicen utmärkt. Prisnivån på mat och dryck var helt rimlig.Hotellet har en underbar park och läget vid Bentota Beach kan inte vara bättre.

  • Bodde här: februari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Ingvar L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ranjit S, General Manager på Taj Bentota Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2017
Google-översättning

Warm Greetings from the Vivanta by Taj, Bentota!

We thank you for your review and for taking your valuable time out to give us this feedback. Your inputs have been noted and we will most certainly have them addressed. The team and I look forward to welcoming you and family back, during your future visits to Sri Lanka!

Thank you for having chosen to stay at the Vivanta by Taj, Bentota!

Warm Regards

Ranjit Shankar
General Manager
Vivanta by Taj, Bentota
ranjit.shankar@tajhotels.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2015

Fantastiskt hotell med många faciliteter. Två stränder i toppklass precis i anslutning till hotellet samt ett väldigt bra poolområde. Som på alla Taj-hotell, en väldigt hög servicenivå. Härifrån kan man enkelt göra en mängd trevliga dagsutflykter.

  • Bodde här: juni 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Windomearl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MathewVM, General Manager på Taj Bentota Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 oktober 2015
Google-översättning

Thank you for choosing Vivanta by Taj Bentota for your visit and taking the trouble of sharing your experiences at our resort.

We are delighted to note that you were extremely happy with the resort and had a memorable stay with us. We are glad to know that you have enjoyed the traditional Taj hospitality offered by our Associates, Chefs and Managers . Our associates are our greatest assets and they take pride in striving to provide the highest level of service at all times. We thank you for your compliments.

We are delighted to know that your got the opportunity of experiencing “Vivanta Moments” of our hotel and you enjoyed the short trips we offered.

Thank you once again for sharing your Taj unique experience and we look forward to welcoming you back to our resort soon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2015

Rummen har kanske blivit lite slitna, men vi trivdes väldigt bra här. Bodde 3 nätter. Vi vill gärna ha närhet till fler restauranger och gångavstånd till saker att göra, men för att bara ta det lugnt och njuta är detta ett perfekt ställe. Vid havet var det röd flagg, så vi höll oss vid poolen, och det är jättehärlig stor och fräsch pool, som våra barn uppskattade mycket. Maten var god, och man kunde få serverat vid solstolarna om man ville. Frukostbuffén var enorm.Personalen var mycket trevlig och hjälpsam.

  • Bodde här: juli 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Maria H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MathewVM, General Manager på Taj Bentota Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2015
Google-översättning

Thank you for choosing Vivanta by Taj Bentota for your recent visit and taking the trouble of sharing your experiences at our resort.

We are delighted to note that you were extremely happy with the resort and its services and had a memorable stay with us .

Your comment on rooms were noted and thank you very much for bringing your observations to our attention, which we greatly value.

Thank you once again for your feedback and we look forward to welcoming you back to our resort soon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2012

Hotellet var väldigt bra. Service och bemötande var av toppklass. Rummet som vi hade var bra, lite slitet kanske men hela tiden välstädat och prydligt. Hotellområdet var också snyggt och välstädat. Solstolarna en aning slitna men helt fungerande.Kändes även tryggt att bada obereonde av rätt höga vågor. Badvakter övervakade stranden hela tiden.
Enda negativa var prisnivån på mat och dryck på hotellet, Den var en aning hög.

Tips för att välja rum: Lönar sig att ta rum med balkong istället för terass. Vi besvärades inte alla av mygg.
  • Bodde här: februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
Tack Annikki A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2011

Jag återvände till Taj där jag bodde för 10 år sedan. Dom är nu långt ifrån 5-stjärniga. Visserligen håller lobbyn och fine-dine-restuangen hög klass, men rummen är uselt trånga, slitna och med tvekan 3-stjärniga. Nästa gång i Sri Lanka kommer jag att bo på intlliggande "The Surf", som ser mer anspråkslöst ut, men som är nyrenoverat och håller en betytligt högre rumsstandard. Sen kan man ju alltid gå till Taj's fine dine och äta. Men för att Taj åter sak kunna bli 5-stjärnigt återstår bara att sätta bulldozern i alla rumskomplexen och börja om på nytt. Välj alltså något annat mer prisvärt hotell!!!!

Tips för att välja rum: Ta in på intiliggande The Surf eller Bentota Beach Hotel istället
  • Bodde här: april 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sven J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen