Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Boutique excellence”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
The Purist Villas and Spa
Rankad som nummer 9 av 199 hotell i Ubud
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 6 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack damph
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (602)
Det finns nyare omdömen om The Purist Villas and Spa
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

437441 av 602 omdömen

Omdömet skrevs april 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Lisa P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack globetraveller295424
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Bamboo villa had its private pool, but try to get a room that faces the small jungle near the main p ...
  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack ArpitaBoyd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We had booked room for 4 with a own pool, but got upgraded to the 2 bungalow villa. Travelling with ...
  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kati R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Ubudhotell
2.3 km bort
The Kayon Resort
The Kayon Resort
Nr 2 av 199 i Ubud
1 193 omdömen
1.0 km bort
LUXE Villas Bali
LUXE Villas Bali
Nr 1 av 199 i Ubud
263 omdömen
2.3 km bort
Komaneka at Rasa Sayang
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.9 km bort
Warwick Ibah Luxury Villas & Spa
0.8 km bort
Viceroy Bali
Viceroy Bali
Nr 13 av 199 i Ubud
1 074 omdömen
3.3 km bort
Kupu Kupu Barong Villas and Tree Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Purist Villas and Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Purist Villas and Spa

Adress: Jl. Tirta Tawar | Banjar Kutuh Kaja, Ubud 80571, Indonesien
Telefonnummer:
Region: Indonesien > Bali > Ubud
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 7 av Spahotell i Ubud
Nr 8 av Romantiska hotell i Ubud
Nr 9 av Lyxhotell i Ubud
Nr 18 av Familjehotell i Ubud
Prisklass: 1 529 kr - 4 731 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — The Purist Villas and Spa 4.5*
Antal rum: 17
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Purist Villas and Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Purist Villas Hotel Ubud

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt