Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vacker utsikt”
Omdöme om Three Monkeys

Three Monkeys
Rankad som nr 148 av 1 090 Restauranger i Ubud
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 15 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Affärsmöten, Lokal mat, Särskilda tillfällen, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Lunch, Middag, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 25 september 2017 från mobil enhet

Trevlig restaurang med god mat och en mycket fin utsikt. Priserna var helt ok och servicen var vänlig.

Datum för besöket: september 2017
Tack katitzi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 385)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 3 385 omdömen

Omdömet skrevs 20 mars 2017 från mobil enhet

Mycket god mat men ganska dyrt. Betalde 86'000 för min pizza+16% skatt på det. Väldigt fin restaurang med risfälten att titta på

Datum för besöket: mars 2017
Tack JakobJ218
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2017 från mobil enhet

Trevlig och prisvärd lunch ute i risfältet.
Mitt i trafikkaos ute på gatan slinker man in på denna restaurang.
Maten var god och de färskpressade juicerna var toppen

Datum för besöket: januari 2017
Tack MollsN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2016

vi åt här tre gånger. så gott. getostravioli var favoriten, alla gånger. man sitter precis vid ett risfält, översvämning när det öser men vi satt torrt.

Datum för besöket: december 2016
Tack abbedissan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 november 2016 från mobil enhet

Jättebra mat, vi åt tonfisk och lamm. Väldigt gott båda två, inte särskilt indonesiskt men bra fusion. Relativt bra priser för maten vi fick, inte billigt som en Warung men bättre klass och mer stiligt. Kändes helt klart lite lyxigt!

Datum för besöket: november 2016
Tack ElinE452
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Three Monkeys tittade också på

Ubud, Gianyar Regency
Ubud, Gianyar Regency
 
Ubud, Gianyar Regency
 

Besökt Three Monkeys? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt