Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“en mycket bra restaurang god mat o trevlig personal + till italierenaren väldigt trevlig”
Omdöme om Bella Italia Sanur

Bella Italia Sanur
Rankad som nr 24 av 518 Restauranger i Sanur
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 20 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020

har ett rum med aircondition mycket bra. God mat så man blev mätt o go.Ätit där många goda middagar.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack saarikivi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bella_Italia_Sanur, Owner på Bella Italia Sanur, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2020
Google-översättning

Hello saarikivi


Thanks a lot for choice Bella Italia Sanur


by Manager
Massimo ciao

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (483)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 483 omdömen

Omdömet skrevs 19 februari 2019

Bästa restaurangen i Sanur. Fantastisk mat och fantastisk service. Äkta italienskt. Pizzorna var som riktiga pizzor ska vara, pastan kanongod och köttet to die for. Tappat räkningen hur många gånger vi varit på denna restaurang men andra året i rad och vi kommer tillbaka. ;)

Datum för besöket: januari 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack WanderlustingMode
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bella_Italia_Sanur, Direttore på Bella Italia Sanur, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2019
Google-översättning

Hello WanderlustingMode


Thank you for visiting us many time,we see each other again ciao.


by Manager
Massimo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2018 från mobil enhet

Trevlig och mysig liten restaurang. Jag tog en pizza och tjejen en pastarätt. Båda två nöjda. Creme brulee var även den god. Priset var godkänt.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack _cretrobert
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bella_Italia_Sanur, Direttore på Bella Italia Sanur, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2018
Google-översättning

Hello _cretrobert


Yes Italian thanks for visit ,see you again in Bella Italia Sanur.


by Manager
Massimo ciao

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2018 från mobil enhet

Mycket bra vi åt här 2 gånger under vår vistelse i Sanur ägare är med hela tiden och styr upp jätte bra att man efter måltid bjuds på limmocello förstärker bara upplevelsen

Datum för besöket: januari 2018
Tack rolfb639
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bella_Italia_Sanur, Manager på Bella Italia Sanur, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Hello Rolf B


Visiting our restaurant is an immense pleasure. The minimum: good food, welcome, and to finish a good limoncello thanks


by Manager
Massimo ciao

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Helt fantastiskt bemötande o service. Maten helt enkel underbar o vilket gott kaffe. Hit går man inte bara en gång utan man återvänder. Gott vin suverän mat o otroligt bra service.

Datum för besöket: januari 2018
Tack 56livsnjutare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bella_Italia_Sanur, Manager på Bella Italia Sanur, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2018
Google-översättning

Hello 56:a livsnjutare


Very many thanks for coming and i hope see you again ciao.



by Manager
Massimo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bella Italia Sanur tittade också på

 

Besökt Bella Italia Sanur? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt