Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderas!”
Omdöme om Warung Baby Monkeys

Warung Baby Monkeys
Rankad som nr 15 av 535 Restauranger i Sanur
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Mysig warung med god vällagad mat till bra pris, kul inredning och framför allt väldigt trevlig personal. Vi gick hit 3 eller 4 ggr på 2 veckor, alltid lika nöjda. De har bl.a. en jättegod sås med ingefära, chili m.m. Och så en liten Bali arak till notan...

Datum för besöket: mars 2018
Tack 86marianneb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (986)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 986 omdömen

Omdömet skrevs 10 januari 2018 från mobil enhet

Var där idag med familjen, gick dit efter att ha läst recensionerna här på Tripadvisor och vi blev inte besvikna. Jättegod mat och jättetrevlig personal. Bra storlek på portionerna. Barnen 8 och 6 år gamla delade på en vuxenportion. Vi kommer gärna åter!

Datum för besöket: januari 2018
Tack mariakC499CP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2018 från mobil enhet

Via bra betyg här blev det första kvällens restaurang val. Bra meny, hög service, låga priser, god mat, kall öl, allt man kan önska. Det var fullsatt under kvällen till skillnad mot andra restauranger runt omkring. Vi rekommenderar denna restaurang. De är väl värda högsta betyg.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Janne L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet

Mycket god mat till väldigt bra priser! Kostar typ 25-30 SEK för en måltid :) Skön musik och massa olika monkey tavlor. Detta ställe tar inga extra avgifter som nästan alla andra restauranger gör. Du betalar endast för de du äter och inget extra! Trevlig personal, god mat. Det enda som de bör förbättra är deras juicer,kaffe,milkshakes som späds ut för mycket med vatten/is. Annars är allt super :) rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2017
Tack zerinahadzimuratovic
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2017 från mobil enhet

Detta ställe är ett av få i Sanur som har ärliga priser i sin meny. Dom försöker inte blåsa en på ytterligare 20-25% på menypriset för "serviceavgift" som andra restauranger i närheten gör. Här är det menyns pris som gäller, inget annat. Maten är riktigt god, speciellt de inhemska rätterna. Det jag gillar mest med denna restaurang är att ingen försöker sälja på en taxitjänster från sina släktingar eller dylikt medans man äter, utan man får vara i fred. Personalen är supertrevlig. Om något ska förbättras så är det juicerna, som är utspädda med för mycket krossad is.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Ahmed H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WarungBabyMonkeys, Owner på Warung Baby Monkeys, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2017
Google-översättning

Thank you so much Ahmed H for taking your time and writing us this great review here in TripAdvisor. We are happy to hear you enjoyed our food and service. Hope to see you again!

Best Regards,
Warung Baby Monkeys

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Warung Baby Monkeys tittade också på

 

Besökt Warung Baby Monkeys? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt