Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frulle utan bulle ”
Omdöme om Soul in a Bowl

Soul in a Bowl
Boka bord
2
fre 7/8
20:00
Rankad som nr 32 av 518 Restauranger i Sanur
Certificate of Excellence
Prisklass: 0 US$ - 10 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Frukost 2dagar i rad. Bra ställe med hög ambition och riktigt bra kaffe. Första dagen va kaffet det bästa jag druckit på Bali och idag va den helt ok. Servicen är på topp och det finns ett stort utbud av både nyttig och mindre nyttig frukost.

Datum för besöket: februari 2020
Tack FoodieSvante
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 781)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 781 omdömen

Omdömet skrevs 16 november 2019 från mobil enhet

Bästa frukosten och cappuccinon av de ställen vi besökte under våra nio dagar på Bali.
Vi var i Ubud och Seminyak också. Men det här var bäst

Datum för besöket: november 2019
Tack liselotth488
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Gullig barnmeny & tacksamt att barn får pyssel. Drycken var inget speciellt. Men maten var väldigt, väldigt god.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Muminfamiljen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2019 från mobil enhet

Den lilla versionen av den stora restaurangen Soul on the Beach med en lite mindre meny men fortfarande lika bra.
Ligger inte lik fint då restaurangen ligger vid en korsning men maten och smoothies var topp.

Datum för besöket: januari 2019
Tack X9099IZjohans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2018 från mobil enhet

God mat, tyvärr var några av rätterna slut men vi hade ätit på systerrestaurangen innan och på så sätt får restaurangen ok.
Bra för vegetarianer!
Efterrätterna, om du orkar är att rekommendera.
Personalen är så trevliga!

Datum för besöket: december 2018
Tack Caragbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Soul in a Bowl tittade också på

 

Besökt Soul in a Bowl? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt