Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Värt ett besök!”
Omdöme om Cafe Smorgas

Cafe Smorgas
Rankad som nr 94 av 510 Restauranger i Sanur
Prisklass: 2 US$ - 12 US$
Kök: Svenskt, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Middag, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Trevlig meny med svenska- och lite andra rätter man är van vid i Sverige, så som döner kebab. Vi kommer förmodligen gå dit fler gånger.

Datum för besöket: juni 2017
Tack 692magnusj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (765)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3034 av 765 omdömen

Omdömet skrevs 23 mars 2017 från mobil enhet

Toppen bra mat! Svenska köttbullar och prinsesstårta finns på menyn, trevlig personal! Fräscha råvaror

Datum för besöket: mars 2017
Tack Emma P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lottalas, Manager på Cafe Smorgas, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2017

Halloj, tackar tack for att ni kom forbi, och tack for er fina respons!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2017

Brukar undvika att gå till restauranger och caféer med namn från hemlandet men här hamnade vi av en slump. Tur var det för här serverades grymt goda juicer och bra mat.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Stjernfelt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan L, Manager på Cafe Smorgas, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2017

Hej , tack för en trevlig recension jag är glad att ni gillade vårat Kafe , Välkomna tillbaka

MVH Johan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2017 från mobil enhet

Vi åt här 2 ggr under vår vistelse i Sanur.
Lasagnen smakar himmelskt o naturligtvis var jag tvungen att ge mig på en toast Skagen som var lika god även den.

Mysig restaurang med snabb service.
Plus även för ren o fin toalett

Datum för besöket: januari 2017
Tack annaontravel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan L, Manager på Cafe Smorgas, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2017

Hej Tack för eran recencion den värmer våra hjärtan.

MVH Johan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2016

Min eloge till Ägare till Cafe Smörgås,som nyligen anställde två dövstumma flickor
och ser till att personalen lär sig teckenspråk. Jag har sjäv tittat på hur intensiv kursen i teckenspråk var . Det var mycket glädjande för en gammal svensk-polsk lärarinna.
Detox -drinken och äppelkaka glömmer jag aldrig. Lycka till med alla förehavanden !!!

Datum för besöket: oktober 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack m0rm0r43
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan L, Manager på Cafe Smorgas, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2017

Tack det var en väldigt fin recension , vi gillar att hjälpa människor som inte alltid har det så lätt.

MVH Johan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cafe Smorgas tittade också på

 

Besökt Cafe Smorgas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt