Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Risata Bali Resort & Spa(Kuta)(Mycket prisvärt!)
82 US$
60 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Discovery Kartika Plaza Hotel(Kuta)(Mycket prisvärt!)
171 US$
119 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kuta Seaview Boutique Resort & Spa(Kuta)(Mycket prisvärt!)
112 US$
94 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Fontana Hotel Bali(Kuta)(Mycket prisvärt!)
43 US$
34 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Palloma Hotel Kuta(Kuta)(Mycket prisvärt!)
22 US$
16 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 18 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hotel Terrace At Kuta(Kuta)(Mycket prisvärt!)
41 US$
33 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Vira Bali Boutique Hotel & Suite(Kuta)(Mycket prisvärt!)
93 US$
82 US$
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Patra Bali Resort & Villas(Kuta)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 29/07
Boka nu, betala på plats
363 US$
238 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Sheraton Bali Kuta Resort(Kuta)
217 US$
180 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 22 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 22 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 232 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hard Rock Hotel Bali(Kuta)
215 US$
182 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 164)
Filtrera omdömen
1 164 resultat
Medlemsbetyg
437
454
167
58
48
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
437
454
167
58
48
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 164 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Ett stilrent hotell i vår smak. Infinitypool på taket med utsikt över havet ger en extra lyxig känsla. Tyvärr är trycket lite dåligt i duschen vilket är ett minus men i övrigt känns rummet bra. Ligger precis vid stranden och tar 5-10min att gå till gallerian beachwalk.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Stjernlof90
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stenli Levi R, General Manager på Citadines Kuta Beach Bali, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2017
Google-översättning

Warmest greetings from all of us at Citadines Kuta Beach Bali,....!

Dear Value Guest,

Thank you for taking the time to share your recent experience at our hotel. We are so glad you found our hotel a good place to stay, and that you enjoyed located on the beach front and just view minute walk to the mall. Unfortunately, it seems that we did not meet all your expectations. as your reviewed regarding water pressure in the shower room.

We would certainly like to learn more about that. If you would like, please connect with me at the hotel or via email at stenli.ransun@the-ascott.com. Your feedback is very valuable to us as we work to be better each and every day.

We are pleased that you enjoyed stay with us and we would be honored to have you return to our hotel in the future.

Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2017

Rent och modernt rum västerländsk stil. Litet rum med delvis havsutsikt på fjärde våning. En liten köksbänk finns i hallen. Fin utsikt på taket mot havet med pool och restaurang. Mycket folk under frukosten varje morgon, den smakade bra. Läge ca 50 m från havet, dock hade vi röda flaggor och badförbud varje dag. Trots detta var den en hel del surfare ute. Stranden var dock i det närmsta en soptipp av plastavfall och de låg stora högar med sopor och plast överallt (gäller hela Kuta beach verkar det som), sorligt och den allra mest misskötta strand jag någonsin sett. Hotellet ligger 5-10 minuters promenad från det flesta andra restauranger och hotell efter stranden, det finns ett stort shopping mall med bl.a. en fin biograf också i närheten. Priserna på mat i Kuta kunde vara 3-5 gånger högre än på andra ställen på Bali. Wifi/internet var inte tillräckligt bra för streaming av film.

  • Bodde här: januari 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Sv1ng
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CKBB_Bali, General Manager på Citadines Kuta Beach Bali, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2017
Google-översättning

Dear Sv1ng

We thank you for choosing to stay with us at Citadines Kuta Beach Bali during your recent trip to Bali.

We are glad to hear that you had generally enjoyed our facilities and services and found our location which is near to restaurants and shops to be convenient. We have however noted your feedback with regards to the internet and would like to mention that it is adequate for surfing but should you require more bandwidth to stream movies or music, we are able to provide it at an additional cost. We apologize if this was not highlighted to you earlier. In addition, you may wish to become an Ascott Online Advantage Member, to avail yourself of privileges like special member rates, exciting member promotions, and receive promotional offers through our regular newsletters across the year. Kindly visit our Ascott website and join now as it is easy and free!

We thank you once again for your support and for taking the time to share your stay experience with us.

Warmest Regards
Bernard Siew

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2016

Bra läge, riktigt bra frukost buffé, bra service både rum och personal. Hade inga problem alls skulle gärna återvända till hotellet igen, var där med min kompis för 4 nätter. Jag hade 10 meter till stranden bara, riktigt bra läge för centrum och shopping mall. Ren och fin hotell. Gratis WiFi som fungerade jättebra.

  • Bodde här: juni 2016, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Vishal A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CKBB_Bali, General Manager på Citadines Kuta Beach Bali, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2016
Google-översättning

Dear Vishal_Monika2014

We thank you for choosing to stay with us at Citadines Kuta Beach Bali during your recent trip to Bali.

We are delighted to hear that you and your friend had enjoyed our facilities and services during your 4 nights stay with us and found our location to be convenient, the rooms to be clean and nice, the buffet breakfast good, internet connectivity working well and our staff to be friendly and helpful.

We thank you once again for your support and hope to see you again soon.

Warmest Regards
Bernard Siew

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2015 från mobil enhet

Vi bodde här i två dar. Rummen var super små.
Nästan som på en finlandsfärja. Rent och fräscht men för litet för en barnfamilj. När vi tittade på deras hemsida stod det att visa rum hade balkong. När vi kom dit var det bara sviterna som hade balkong. Otydlig info. Frukosten var bra dock. Det bästa med stället är deras takterrass. Bra lunch mat och pool samt liten lekyta för små barn. Typ 1 års åldern. Men dyrt och man kan hitta mkt bättre ställen för vad det kostar att bo här.

Bodde här: februari 2015
1  Tack Aisatou
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CKBB_Bali, General Manager på Citadines Kuta Beach Bali, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2015
Google-översättning

Dear Valued Guest

We thank you for choosing to stay with us at Citadines Kuta Beach Bali.

We are very concerned to note of your dissatisfaction pertaining to our rooms as you found them to be small. We hope that you will consider trying our 1 or 2 bedroom units during your next visit.

We continue to be committed to providing you and all our guests with the highest standard of service and we look forward to your continued patronage and welcoming you back to your “home away from home” here at Citadines Kuta Beach Bali.

Warmest Regards
Bernard Siew

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2014

Första intrycket blev inte bra då vi fick vänta länge på vårt rum trots att vi kom en stund efter incheckningtiden. En dag fick vi inte vårt rum städat och vi hade problem med det trådlösa nätverket. På hotellet pågår en ständig renovering och det är lite småsmutsigt och rörigt överallt. Bortsett från allt detta så är det ett bra hotell. Frukosten var mångsidig och det enda vi saknade var färsk juice. Rummen är komfortabla men inte mer. Ostädade badrum. Poolområdet på taket är det bästa med hotellet. Maten och servicen i restaurangen på taket är också utmärkt. Utsikten över Kuta beach slår det mesta. Hotellet hade en smygöppning när vi bodde där vilket kan förklara en del av missarna och således har det god potential att bli det bästa hotellet på Kuta beach då läget är utmärkt och nära alltifrån köpcentrum och restauranger. Hotellet har även ett helt ok gym.

Tips för att välja rum: I första plan finns det rum med en liten uteplats, dock risk för mygg. Rummen på högsta våningen har balkong. Det finns rum med utsikt över stranden också. Detta är ett lägenhetshotell så spis och kokvrå finns i varje rum tillsammans med en liten kyl.
  • Bodde här: december 2014, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Patrik A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Robin R, Manager på Citadines Kuta Beach Bali, svarade på det här omdömetSvarade 6 januari 2015
Google-översättning

Dear Valued Guest,

We thank you for taking the time to share us your recent stay experience with us at Citadines Kuta Beach Bali.

We are very concerned to note of your dissatisfaction pertaining to the slow check in time and internet services during your recent stay with us. We will be working with our team to anticipate better check in time and the internet service provider to improve on the overall internet experience. We apologies for the inconvenient these may have caused to you.

Thank you for bringing this matter to our attention and though we continuously strive to ensure that our guests enjoy their stay with us, we have obviously fallen short of our goal this time. The hotel is actively working to improve service levels and your feedback has proven to be invaluable.

We are delighted to know that you have found our location, room, food and service are there as expected, however we also note there are rooms for improvement.

We look forward to welcome you back in Citadines Kuta Beach Bali for your next visit in Bali.

Yours sincerely,

Robin Rivai
Assistant Residence Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen