Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okej”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Asana Agung Putra Bali
Rankad som nummer 40 av 252 hotell i Kuta
Omdömet skrevs september 27 2017 från mobil enhet

Ett väldigt bra hotell med tanke på prisklassen. Väldigt trevlig personal, bra läge i kuta nära till shopping, stranden och restauranger. Det var väldigt uppskattat med 2 pooler. Finns inget att klaga på.

Bodde här: September 2017, reste som ett par
Tack Torsten M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imadianadewi A, General Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade september 28 2017
Google-översättning

Dear Torsten M,

Greetings from Asana Agung Putra Bali.

Thank you for staying with us and taking your precious time to share a feedback on this forum. We are delighted to learn that you have an enjoyable stay with us. We have taken note of your valuable comments and will use these to monitor and improve the quality of services we offer and continuously deliver our best to every guest. The warmth service from our staff is our best asset that made the guest always willing to return.

Torsten M, once again thank you for the opportunity given to craft a memorable holiday for you. We are looking forward to welcoming you again at Asana Agung Putra Bali.

Warm Regards,

Ketut Purnama
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (812)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 812 omdömen

Omdömet skrevs mars 31 2017

Vårat rum var helt okej. Men det låg på baksidan av hotellet så det var ju mysfaktor noll. Grannarna fick flytta imellan 3 olika rum då de fanns väglöss.
Helt okej pool och trevlig personal. Nära till allt

Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Jonas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imadianadewi A, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade april 1 2017
Google-översättning

Thank you very much Jonas H for sharing your recent stay at Asana Agung Putra Hotel on TripAdvisor.

We really appreciate for your great feedback - it's a pleasure to share with our team that you had experience with us and we will be assured that any issue such as you have experienced will be dealt with immediately.

Please choose Asana Agung Putra Hotel next time! We look to welcoming you back soon,

Regards Bagus Surya ,Hotel Manager


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 3 2016 från mobil enhet

Rent och fint hotell på ett jättebra läge i kuta. Hotellet ligger lite avsides från stora vägen så det är lugnt och skönt men ändå jättenära alla restauranger och butiker. Rummen är rena, personalen trevliga och hjälpsamma, två pooler, okej frukost. Rekommenderas!

Bodde här: December 2015, reste med vänner
Tack Josefine E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imadianadewi A, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade januari 6 2016
Google-översättning

ThanksJosefine for posting great review of our hotel.

We are very happy to know that you enjoyed your stay at Asana Agung Putra Hotel,your review is highly appreciated for share with our team that you had enjoyable experience with us.

Please choose Asana Agung Putra next time,we look to welcoming you back soon.

Regards Bagus Surya,Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 17 2015

Bodde här totalt 6 nätter men vid två olika tillfällen. Fina rena rum, frukostbuffén har något för alla. De har två pooler, en med poolbar och en mer relaxpool. Personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga.
Här hittar du en en del svenskar och många från Australien.
Minus för pizzan, vi köpte den bara en gång för den var som en fryst köpepizza.

  • Bodde här: Oktober 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nyggsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imadianadewi A, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade november 18 2015
Google-översättning

Dear Nyggsson,

It is always good to hear that guests enjoyed their stay with us.
We especially appreciate the time taken to go on to Trip Advisor and leave comments.

We really appreciate for your feedback - it's a pleasure to share with our team that you had experience with us.Be assured that any issue such as you have experienced will be dealt with immediately.
Please choose Asana Agung Putra next time! We look to welcoming you back soon,

Regards Bagus Surya ,Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 27 2015

+ Nära till allt. Fräscht. Lägenhetshotell: kyl, spis, micro, vattenkokare, viss köksutrustning, te och neskaffe påfyllt varje dag för 2. Sköna sängar. Rent. Stort rum. Stor dusch. Modern toalett med inbyggd bidé. Snabb housekeeping. Pool på taket med fria poolhanddukar! Riktigt prisvärt. Gratis wifi i rummet.


- Luktar avlopp/mögel i badrummet. Bristfälligt utrustat kök (fanns t ex ingen kastrull). De flesta i personalen talar ingen engelska. Servicen behöver finslipas - känslan är att alla är "ny på jobbet". Tar lång tid att få varmvatten i kranarna. Inga balkonger/terasser till rummen. Bara 6 solsängar vid poolen. Hade gärna sett möjligheten att välja bort frukosten för prisavdrag.

Tips för att välja rum: Rum 110 luktar apa i badrummet. Det är stort med saknar matplats - du får äta i soffan.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Heidi E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kutahotell
0.2 km bort
Harper Kuta
Harper Kuta
Nr 27 av 252 i Kuta
1 040 omdömen
0.9 km bort
The Kana Kuta
The Kana Kuta
Nr 6 av 252 i Kuta
819 omdömen
0.3 km bort
Yulia Beach Inn
Yulia Beach Inn
Nr 58 av 252 i Kuta
404 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.4 km bort
Satriya Cottages
Satriya Cottages
Nr 22 av 252 i Kuta
749 omdömen
0.9 km bort
Hotel Terrace At Kuta
Hotel Terrace At Kuta
Nr 14 av 252 i Kuta
683 omdömen
0.1 km bort
La Walon Hotel
La Walon Hotel
Nr 135 av 252 i Kuta
229 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Asana Agung Putra Bali? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Asana Agung Putra Bali

Adress: Jl. Poppies Lane 1 | Agung Art Market, Kuta 80361, Indonesien
Region: Indonesien > Bali > Kuta District > Kuta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 40 av 252 hotell i Kuta
Prisklass: 271 kr - 686 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Asana Agung Putra Bali 4.5*
Antal rum: 85
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med TripOnline SA, Booking.com, Ctrip TA, Agoda, Hotels.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Asana Agung Putra Bali. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt