Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra pris för mitt i smeten”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Asana Agung Putra Bali
Rankad som nummer 39 av 252 hotell i Kuta
Omdömet skrevs november 17 2015

Bodde här totalt 6 nätter men vid två olika tillfällen. Fina rena rum, frukostbuffén har något för alla. De har två pooler, en med poolbar och en mer relaxpool. Personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga.
Här hittar du en en del svenskar och många från Australien.
Minus för pizzan, vi köpte den bara en gång för den var som en fryst köpepizza.

  • Bodde här: Oktober 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nyggsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
imadianadewi A, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade november 18 2015
Google-översättning

Dear Nyggsson,

It is always good to hear that guests enjoyed their stay with us.
We especially appreciate the time taken to go on to Trip Advisor and leave comments.

We really appreciate for your feedback - it's a pleasure to share with our team that you had experience with us.Be assured that any issue such as you have experienced will be dealt with immediately.
Please choose Asana Agung Putra next time! We look to welcoming you back soon,

Regards Bagus Surya ,Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (813)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 813 omdömen

Omdömet skrevs juli 27 2015

+ Nära till allt. Fräscht. Lägenhetshotell: kyl, spis, micro, vattenkokare, viss köksutrustning, te och neskaffe påfyllt varje dag för 2. Sköna sängar. Rent. Stort rum. Stor dusch. Modern toalett med inbyggd bidé. Snabb housekeeping. Pool på taket med fria poolhanddukar! Riktigt prisvärt. Gratis wifi i rummet.


- Luktar avlopp/mögel i badrummet. Bristfälligt utrustat kök (fanns t ex ingen kastrull). De flesta i personalen talar ingen engelska. Servicen behöver finslipas - känslan är att alla är "ny på jobbet". Tar lång tid att få varmvatten i kranarna. Inga balkonger/terasser till rummen. Bara 6 solsängar vid poolen. Hade gärna sett möjligheten att välja bort frukosten för prisavdrag.

Tips för att välja rum: Rum 110 luktar apa i badrummet. Det är stort med saknar matplats - du får äta i soffan.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Heidi E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 1 2015 från mobil enhet

Detta är verkligen ett mycket prisvärt hotell, runt 10 minuters promenad till stranden och 10 minuters promenad till mainstreet. Personalen är underbara och jättetrevliga, det finns två pooler och en bar, också en poolbar, pågrund att hotellet ligger mellan två huvudgator så är det lugnt och tyst på nätterna samtidigt nära till allt stök om man är ute efter att festa. Ett bra och billigt alternativ i kuta, rekommenderas starkt.

Bodde här: Juli 2015, reste som ett par
Tack Magnus A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ima d, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade juli 2 2015
Google-översättning

Dear Magnus A

Thank for leaving such a lovely review to our Hotel on TripAdvisor.
We really appreciate for your great feedback - it's a pleasure to share with our team that you had enjoyable experience with us.

For your next visit to Asana Agung Putra Hotel do not forget to book directly on our email address agungputra.sales@aerowisatahotels.com where you will find the best deals guaranteed, thus saving your money.
Thank you for your comments. We strive to provide the best possible service we can.

Regards Bagus Surya ,Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 28 2015 från mobil enhet

Bodde här i en vecka och det var perfekt för min vistelse.
Personalen var väldigt hjälpsamma och trevliga. Ville byta rum för att vårt var för nära poolen där det spelade musik och det var inga problem att få byta. Fick välja i princip vilket rum på hotellet vi ville.
Rummen var fräscha och personalen fyllde på med vatten varje dag åt en. Två pooler, en av dom var lite lugnare. Frukosten var helt okej!
Hotellet funkar både för barnfamiljer, festande turister och någon som bara vill ha nånstans att sova.

Bodde här: Juni 2015, reste med vänner
Tack Nicolai G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ima d, Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade juli 1 2015
Google-översättning

Dear Nicolai G,

Thank you for sharing your recent stay with us on TripAdvisor.
We are so glad that you had a good time and mentioned our staffs are always looked after you during your stay.

We would hope that you would give us the chance to look after you during your next stay in Bali.
Thank you again for your feedback and giving me the opportunity of addressing your issues.

Regards, Bagus Surya. Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 10 2014 från mobil enhet

Helt okey hotell precis i smeten på kuta. Kuta i sig tycker inte vi är så upphetsande och hotellet var inget lyx. Poolen var uppfriskande och fräsch. Servicen var helt ok inget extraordinärt. Vi bodde där 2 nätter. AC på rummet, minibar och säkerhetsskåp vilket höll låg standard och man kunde ta det under armen och gå.

Bodde här: December 2014, reste som ett par
Tack Stoffelito
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ima d, General Manager på Asana Agung Putra Bali, svarade på det här omdömetSvarade december 11 2014
Google-översättning

Thank you for your review. We appreciate any feedback given to us by our Guests and we hope to see you again soon.
Regards
Bagus Surya. Hotel Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kutahotell
0.2 km bort
Harper Kuta
Harper Kuta
Nr 27 av 252 i Kuta
1 041 omdömen
0.9 km bort
The Kana Kuta
The Kana Kuta
Nr 6 av 252 i Kuta
820 omdömen
0.3 km bort
Yulia Beach Inn
Yulia Beach Inn
Nr 58 av 252 i Kuta
404 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.4 km bort
Satriya Cottages
Satriya Cottages
Nr 22 av 252 i Kuta
749 omdömen
0.9 km bort
Hotel Terrace At Kuta
Hotel Terrace At Kuta
Nr 15 av 252 i Kuta
683 omdömen
0.1 km bort
La Walon Hotel
La Walon Hotel
Nr 135 av 252 i Kuta
229 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Asana Agung Putra Bali? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Asana Agung Putra Bali

Adress: Jl. Poppies Lane 1 | Agung Art Market, Kuta 80361, Indonesien
Region: Indonesien > Bali > Kuta District > Kuta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 39 av 252 hotell i Kuta
Prisklass: 260 kr - 672 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4,5-stjärnigt — Asana Agung Putra Bali 4.5*
Antal rum: 85
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Booking.com, Ctrip TA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Asana Agung Putra Bali. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt