Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 162)
Filtrera omdömen
2 162 resultat
Medlemsbetyg
1 256
461
239
106
100
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 256
461
239
106
100
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 2 162 omdömen
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Ett utmärkt hotell med god service. Läget är vid strand som har skyddade korallrev. Flera restauranger med olika inriktning. Rummet stort med plats för fyra. Väldigt vänlig personal. Duty Managern Ahmed Amer var synnerligen hjälpsam. Det finns flera pooler att välja på och för de minsta finns vattenrutschbanor.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack elfe0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mohamed S, Front Office Manager på Sunwing Waterworld Makadi Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2020
Google-översättning

Dear elfeO,
we are glad to read that you enjoyed our Sunwing as a great destination and spent a nice holiday with us. Maybe we can welcome you again.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2020

Jätte fint hotell verkligen =) grym service å okej mat ändå .. absolut ett ställe mm kan tänka sig komma tillbaka till i framtiden . De bästa var nog ändå alla restauranger att välja på å att de trots vinter här så schysst väder

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack michaelnL3208QB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mohamed S, Front Office Manager på Sunwing Waterworld Makadi Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2020
Google-översättning

Dear michaelnL3208QB,
thank you for your nice review and recommendation. We are glad to read that you enjoyed our awesome service. With pleasure we will provide it for you any time again.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Väldigt bra ställe vi hade jätte kul på denna resa vi stannade i en vecka och dagarna gick väldigt snabbt här deras duty manenger var väldigt hjälpsam och han gjorde sitt jobb så himla himla bra var det något man ville så var det bara att säga till spelar ingen roll vad så fixade han det!! 1

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack Simonalmquist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mohamed S, Front Office Manager på Sunwing Waterworld Makadi Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2020
Google-översättning

Dear Simonalmquist,
we are glad to read, that you spent the best vacation ever with us. Any time again. With pleasure we will wait you back.Thank you for your recommendation.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Bästa hotell har jag varit i barn har jätte roligt personalen så hjlpsamma good mat fina utsikter service som sagt är 100/ allt som man vill ha man hitter där rekomonderar stark kommer tillbaka nästa år

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Ayach11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mohamed S, Front Office Manager på Sunwing Waterworld Makadi Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2020
Google-översättning

Dear Ayach11,
with pleasure we will wait you back again. Thank you for your recommendation.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Många olika restauranger att välja på.
Bra pooler och uppvärmda pooler.
Bra service ifrån personal.
Fin strand och bra vatten att snorkla i.
Bra service på stranden för sol stolar.

Bra barer och drinkar, starka drinkar!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Christianalman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mohamed S, Front Office Manager på Sunwing Waterworld Makadi Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2020
Google-översättning

Dear Christianalman,
thank you for your nice words and recommendation. We are glad torfead,that you spent relaxing vacation with us, any time again. We are waiting you back again.

With sunny greetings from Makadi Bay
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen