Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Grand Plaza Hotel - Hurghada
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Samra Bay Hotel(Hurghada)
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Amazonia Hotel(Hurghada)
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
St. Maria Hotel(Hurghada)
Visa hotell
  • Pool
  • Restaurang
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Frukost ingår
  • Pool
Omdömen (1 712)
Filtrera omdömen
1 712 resultat
Medlemsbetyg
1 048
381
160
73
50
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 048
381
160
73
50
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
1621 av 1 712 omdömen
Omdömet skrevs april 17 2012

Rent och fräscht med fantastisk personal. Alltid rent och snyggt. Snyggt hotellområde. Maten var god med stort utbud både på salladsbuffé och mat. Sängarna något hårda, men bad om extramadrass och det ordnades direkt. Märkte inte av så många ryssar som var störande. Upplevde vistelsen som lugn och avslappnad. Det enda som var netativt var att inte resebolaget upplyste om att det fanns "don´t disturb" flaggor man kunde sätta fast i parasollet för att slippa säljarna på hotellområdet. Totalt var vi supernöjda, och kan rekommendera detta hotell!!

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Elin H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel - Hurghada, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 11 2012

Stort fint hotell, fick gå långt till rummen! Bra service men lite förvirrade. Bara en uppvärmd pool tyvärr den lilla utan poolbaren. Fin buffé men ganska smaklöst och inte mycket för barn att äta. Glassen på eftermiddagen=samma frostskadade isglassar varje dag:(! Spelar väldigt hög musik på stranden hela dagen o många försäljare. Köpte snorkeltur av Shaggy, (ståndet vid kanten av stranden) JÄTTE fin dag:)! Mycke bygge runtomkring, inget som hördes men inte så vackert! Ingen shopping precis! Pruta mycke typ 50%. Trevlig resa!

  • Bodde här: Mars 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Eva-tes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel - Hurghada, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear Guest,‎
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery.

Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 8 2012

Vår vecka på detta hotell var superhärlig! Vi reste 10 vuxna och 2 barn under 2 år och fick jättebra service på hotellet. Personalen var otroligt serviceinriktad och de gillar verkligen barn. Städningen och rummen i helhet var jättebra och maten i restaurangerna var hela tiden fräsch. Det var nästan så att man blev "kompis" med personalen eftersom de var så vänliga. Stranden och poolområdet hölls jättefint hela tiden och var aldrig skräpigt och oordnat. Det enda som kan räknas in på minussidan var att det var tillåtet att röka på många ställen och luften blir således därefter. Det är tydligen vanligt att det är mycket ryssar på hotellet och orten och det kan också räknas in på minussidan då de var buffliga och otrevliga. Vi blev dock inte störda på något större sätt.

Tips för att välja rum: Ett av rummen låg så att man direkt kom ut i lobbyn och man hörde sorlet från lobbyn in i rummet men stördes inget vid sömnen något vi var orolig för först. Utsikten var perfekt mot havet. De rum som ligger i korridorerna ligger således "tystare" men behöver inte vara bättre för det. Ingen i sällskapet har fått störd sömn och rummen hade lite olika lägen.
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
Tack Carolina N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel - Hurghada, svarade på det här omdömetSvarade november 13 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery.
We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 21 2012

Hotellet va fräsch, bra service av personalen både i restaurangen och på poolbaren.
Det städades varje dag, och det gjorde dom bra, men tyvärr, det fanns för många ryssar som bara tog över och tyckte att dom kunde göra som dom ville, de sprang omkring med helflaskor sprit, och väsnades på natten när dom skulle gå hem.
Maten va bra med ingen omväxling, det blev lite tjatigt, tur att det fanns soppa, för den va jättegod.

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
1  Tack Ing-Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel - Hurghada, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 18 2012

Jättebra service, fantastisk personal som alla var mycket barnkära. Jättebra mat, speciellt alla fantastiska desserter. Fina rum, men hårda sängar. Lite väl överdrivet skurande som gjorde golven väldigt hala men annars var det trevligt att det var rent och fräscht.

  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
1  Tack Klara N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel - Hurghada, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen