Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig vistelse”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
The Grand Plaza Hotel & Resort
Rankad som nummer 25 av 222 hotell i Hurghada
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 8 2012

Vår vecka på detta hotell var superhärlig! Vi reste 10 vuxna och 2 barn under 2 år och fick jättebra service på hotellet. Personalen var otroligt serviceinriktad och de gillar verkligen barn. Städningen och rummen i helhet var jättebra och maten i restaurangerna var hela tiden fräsch. Det var nästan så att man blev "kompis" med personalen eftersom de var så vänliga. Stranden och poolområdet hölls jättefint hela tiden och var aldrig skräpigt och oordnat. Det enda som kan räknas in på minussidan var att det var tillåtet att röka på många ställen och luften blir således därefter. Det är tydligen vanligt att det är mycket ryssar på hotellet och orten och det kan också räknas in på minussidan då de var buffliga och otrevliga. Vi blev dock inte störda på något större sätt.

Tips för att välja rum: Ett av rummen låg så att man direkt kom ut i lobbyn och man hörde sorlet från lobbyn in i rummet men ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
Tack Carolina N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel & Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 13 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery.
We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 434)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1519 av 1 434 omdömen

Omdömet skrevs januari 21 2012

Hotellet va fräsch, bra service av personalen både i restaurangen och på poolbaren.
Det städades varje dag, och det gjorde dom bra, men tyvärr, det fanns för många ryssar som bara tog över och tyckte att dom kunde göra som dom ville, de sprang omkring med helflaskor sprit, och väsnades på natten när dom skulle gå hem.
Maten va bra med ingen omväxling, det blev lite tjatigt, tur att det fanns soppa, för den va jättegod.

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
1  Tack Ing-Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel & Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 18 2012

Jättebra service, fantastisk personal som alla var mycket barnkära. Jättebra mat, speciellt alla fantastiska desserter. Fina rum, men hårda sängar. Lite väl överdrivet skurande som gjorde golven väldigt hala men annars var det trevligt att det var rent och fräscht.

  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
1  Tack Klara N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel & Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 28 2011

Bra service, vänlig personal, omtänksamma omhändertagande, men alldeles för många hänsynslösa ryssar på hotellet. Rummen var lyhörda och sängarna härda. Delar av hotellet var sjabbigt, i behov av uppfräschning. Delar av hotellet var 4-stjärnigt, men andra delar var 3-stjärnigt enligt min uppfattning. Maten var bra, men ingen större variation i buffen. Bra kök med insyn så man såg när maten tillreddes, ingen blev magsjuk och vi åt av allt. Vinet var surt o trist, så det blev mest öl till maten.

  • Bodde här: April 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
2  Tack Anna_Sandell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel & Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2016
Google-översättning

Dear ‎Guest,
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation. We were delighted to ‎know that you had a great stay here with us and thank you for taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery. We do hope you have many happy memories of your time here and we would love to have the ‎opportunity to welcome you back in the future.‎
Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 6 2011

Jättebra service med mkt trevlig personal. Tråkiga rum som var slitna. Stenhårda sängar. Stor pool som ej var uppvärmd. Mkt liten pool som var uppvärmd. Väldigt smal och lite tråkig strand.

  • Bodde här: Januari 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
1  Tack minij12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taher K, Guest Relations Manager på The Grand Plaza Hotel & Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 19 2016
Google-översättning

Dear minij12,‎
Thank you for choosing The Grand Plaza Hotel - Hurghada for your vacation and thank you for ‎taking the time to give your very ‎positive comments on our product and service delivery.

Best Regards,‎
Guest Relation team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Hurghadahotell
2 km bort
Hilton Hurghada Resort
Hilton Hurghada Resort
Nr 38 av 222 i Hurghada
2 554 omdömen
2,9 km bort
Mercure Hurghada Hotel
Mercure Hurghada Hotel
Nr 20 av 222 i Hurghada
3 795 omdömen
4,6 km bort
Hurghada Marriott Beach Resort
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,3 km bort
Continental Hotel Hurghada
8,6 km bort
Jasmine Palace Resort & Spa
7 km bort
Desert Rose Resort
Desert Rose Resort
Nr 24 av 222 i Hurghada
4 314 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Grand Plaza Hotel & Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Grand Plaza Hotel & Resort

Adress: Touristic Promenade, Hurghada, Egypten
Region: Egypten > Röda havet och Sinai > Hurghada
Bekvämligheter:
Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 9 av De mest prisvärda hotellen i Hurghada
Nr 17 av Strandhotell i Hurghada
Nr 23 av Lyxhotell i Hurghada
Nr 37 av Familjehotell i Hurghada
Nr 55 av Romantiska hotell i Hurghada
Prisklass: 261 kr - 784 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — The Grand Plaza Hotel & Resort 4*
Antal rum: 232
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Grand Plaza Hotel & Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Grand Plaza Hotel
Grand Plaza Hurghada

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt