Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 324)
Filtrera omdömen
2 330 resultat
Medlemsbetyg
1 643
342
153
74
118
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 643
342
153
74
118
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 330 omdömen
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Toppen hotell mycket bra service och vänlig personal alla mycket hjälpsamma.myckt god mat och massor med efterrätter Tarek Mohamed is the best och Mohamed ashraf och mr mina and mr Hany mounir kan varm rekommendera detta hotell

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Amot73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager på Hurghada Long Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2020
Google-översättning

Dear Amot73

Thank you for sharing your holiday experience with our team here at Long Beach Resort, Hurghada.

It is great to know that you could really enjoy your vacation with us and we appreciate your kind comments about our accommodating staff, especially Mr Mohamed Mr Ashraf and Mr Hany and the quality of service received during your stay with us. Our chefs will be very pleased to hear you enjoyed the cuisine especially the desserts and are delighted to know that you had the opportunity to relax and enjoy your holiday.

Thank you again for the special mention of our team members and there excellent service provided to you during your stay. Rest assured we will pass across your feedback to our team members who will be really pleased to hear your kind comments.

We hope to see you again in the near future.

Warm Regards
Guest Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2020 från mobil enhet

Superbra hotell med trevlig personal. Personalen var hjälpsam och kunnig. De städar väldigt bra så det är rent och fräscht. Rummet var stort med allt som behövs så som kylskåp. Uteterassen var mot stranden vilket var fint att vakna upp till. Maten var bra för att vara all inclusive. Mycket frukt vilket jag uppskattar. Även väldigt bra att de har ett gym som är öppet 24/7. Vi gick också på spa, vilket var bra och billigt. Vi lär komma tillbaka då det var väldigt lugnt och trevligt nu i januari!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack noorelh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GuestManagementTeam, Guest Relations Manager på Hurghada Long Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2020
Google-översättning

Dear noorelh

Thank you for taking the time to share your review with us on Trip Advisor.

It was our pleasure to be able to provide you with the facilities and services for you to spend an enjoyable vacation with us here at Long Beach Resort, Hurghada. Thank you also for your kind words in regards to our staffs hospitality shown to you during your stay and you can rest assured we will pass across your feedback to them.

We are committed to consistently providing the highest standards and efficient quality services to our guests and their appreciation and acknowledgement is always our greatest reward.

We would like to thank you for choosing to stay with us and look forward to your next visit.

Warm Regards
Guest Management Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2020

Long beach resort var helt faktiskt. Bra service och trevlig personal. Vi hade aldrig en tråkig dag. Maten är god och det finns mycket att välja på. Hotellets egna strand användes mycket tack vare volleybollplanen och fotbollsplanen. Rekommenderar starkt.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack joelhO631ND
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
longbeach2020, General Manager på Hurghada Long Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2020
Google-översättning

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2019

Hotellet städning är bra och rummen stora och ljusa och poolområdet är jättestort och stranden ligger intill. Tyvärr så var maten ganska tjatig. Det serverar exakt samma mat alla dagarna. Biff, kyckling och fisk. Ris, pasta och kokta grönsaker. Varje dag, lunch och middag.

Kaffet på restaurangen går tyvärr inte att dricka men är ok på alla andra ställen. Dom sa att dom hade bytt till en annan kaffesort på restaurangen när vi kom dit.

Det som dock lyfte hotellet och vistelsen där för oss var försäljaren Shehab Safari (Rico) som gjorde allt för att vi skulle få en så bra och minnesvärd vecka som möjligt.

Om Shehab Safari är kvar på hotellet nästa år så kan han nog vara en bidragande orsak till att vi väljer att återvända till Hurghada Long Beach Resort.

Datum för vistelsen: december 2019
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack B5580VBkiml
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
longbeach2020, General Manager på Hurghada Long Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2019
Google-översättning

Dear Guest.

We would like to thank you for your nice compliment for Long Beach Resort
We are glad that you had a nice vacation with us.
We wish you all the best and hope to welcome you back soon again.

Best regards,
Hany Mounir
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2019

Bra hotell, super trevlig personal som är väldigt positiva och alltid med ett leende på läpparna. De har massa aktiviteter att göra om dagarna.

Maten var helt okej, inget att klaga över. De hade blandat med mat fisk, kyckling, kött, skaldjur så det var ganska bra varierat som passar bra för alla.

Bra indelat för familjer, par osv.... så man kan både ta det lugnt eller släppa loss.

Otrolig fin strand där man kan snorkla och underhålla sig för en hel dag, för det finns så mycket att upptäcka. Har sett krabbor, musslor, snäckor och massa fiskar i olika färger

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Mara M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen