Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pasta o Pizza”
Omdöme om Bocca Vera

Bocca Vera
Rankad som nr 3 av 68 Restauranger i Mali Losinj
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 23 september 2017

Fantastiskt god hemgjord pasta.
Härlig utsikt över hamnen.
Snabb service och snygga, vänliga
unga servitörer att vila ögonen på.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Bibi N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Drago R, Owner på Bocca Vera, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2017
Google-översättning

Tnx!!! Best regards!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (730)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 730 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Vi var en "familj" på 11 personer vi fick vänta på maten 60min men det var det värt.
Personalen var fantastisk och personalen bjöd vårt födelsedagsbarn på en fantastisk överraskning. Tack till hela personalen.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Jhanette E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Drago R, Owner på Bocca Vera, svarade på det här omdömetSvarade 20 juli 2017
Google-översättning

Tnx!!
Best regards!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

11 personer i sällskapet och alla blev nöjda.
Lång väntan men köket bjöd på bruschetta, och gott bröd.

Datum för besöket: juli 2017
Tack marcuslind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Drago R, Owner på Bocca Vera, svarade på det här omdömetSvarade 19 juli 2017
Google-översättning

Tnx!!
Best regards!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2016 från mobil enhet

Lite lång väntan på maten, men det visade sig att det var värd all väntan. Helt otroligt god och välsmakande ravioli. Hela sällskapet tyckte att det var den bästa ravioli dom ätit.

Datum för besöket: september 2016
Tack Henrik E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2016 från mobil enhet

Då god service är något som jag värdesätter högt var jag nära på att ge restaurangen en tvåa i betyg.
Förrätterna kom snabbt, innan vi ens fått vår dryck!
En varmrätt kom innan förrätten var bortplockad.
Efter 10 min kom nästa varmrätt. 5 min senare kom en rätt till. Den sista fick vi säga till om efter ytterligare 5 min. Drycker som beställdes glömdes bort.

Personalen sprang fram och tillbaka som tokar och jag kände mig stressad utav det.

Maten smakade dock bra vilket resulterade i en trea i betyg.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Therese P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bocca Vera tittade också på

Mali Losinj, Lošinj Island
Mali Losinj, Lošinj Island
 
Mali Losinj, Lošinj Island
Mali Losinj, Lošinj Island
 
Veli Lošinj, Lošinj Island
Mali Losinj, Lošinj Island
 

Besökt Bocca Vera? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt