Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Le personnel ne parle pas anglais ”
Omdöme om Dongqian Lake Hotel

Dongqian Lake Hotel
Vi kan inte hitta några priser för det här hotellet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här hotellet, men vi kan söka efter andra alternativ i Ningbo
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Dongqian Lake Hotel
Rankad som nummer 386 av 781 hotell i Ningbo
Omdömet skrevs februari 26 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2016, reste som ett par
Tack baboteam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 16 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 20 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 18 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 12 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 10 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Ningbohotell
Ningbo Marriott Hotel
Nr 1 av 781 i Ningbo
558 omdömen
Sofitel Wanda Ningbo
Nr 5 av 781 i Ningbo
596 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Shangri-La Hotel Ningbo
Nr 2 av 781 i Ningbo
637 omdömen
Downtown
Asia Garden Hotel
Asia Garden Hotel
Nr 434 av 781 i Ningbo
27 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Dongqian Lake Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Dongqian Lake Hotel

Adress: Inside Dongqian Lake Tourism Resort, Yinzhou District, Ningbo 315121, Kina
Region: Kina > Zhejiang > Ningbo
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter
Typ av hotell:
Rankad som nummer 386 av 781 hotell i Ningbo
Prisklass: 315 kr - 1 636 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Dongqian Lake Hotel 3*
Antal rum: 208

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt