Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“位置还比较方便”

7 Days Inn Chengdu Wuhouci
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 2 sidor till!
7 Days Inn Chengdu Wuhouci
Rankad som nummer 606 av 2 790 hotell i Chengdu
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 29 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 20 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 12 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 3 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: April 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Chengduhotell
2,6 km bort
Dorsett Grand Chengdu
Dorsett Grand Chengdu
Nr 14 av 2 790 i Chengdu
401 omdömen
1,2 km bort
Fraser Suites Chengdu
Fraser Suites Chengdu
Nr 11 av 2 790 i Chengdu
523 omdömen
2,3 km bort
The Ritz-Carlton, Chengdu
The Ritz-Carlton, Chengdu
Nr 1 av 2 790 i Chengdu
760 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,5 km bort
The Temple House
The Temple House
Nr 2 av 2 790 i Chengdu
634 omdömen
2,5 km bort
Shangri-La Hotel Chengdu
Shangri-La Hotel Chengdu
Nr 12 av 2 790 i Chengdu
2 236 omdömen
3,4 km bort
Leeden Hotel Chengdu
Leeden Hotel Chengdu
Nr 36 av 2 790 i Chengdu
75 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt 7 Days Inn Chengdu Wuhouci? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om 7 Days Inn Chengdu Wuhouci

Adress: No.24 Jiangxi Street, Wuhou District, Chengdu 610041, Kina
Region: Kina > Sichuan > Chengdu
Typ av hotell:
Rankad som nummer 606 av 2 790 hotell i Chengdu
Prisklass: 177 kr - 322 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — 7 Days Inn Chengdu Wuhouci 2*
Antal rum: 120
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, TripOnline SA och Agoda så att du tryggt kan boka med 7 Days Inn Chengdu Wuhouci. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt