Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“总体不错”

Home Inn Qingdao Taidong Trade Area
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Home Inn Qingdao Taidong Trade Area
Rankad som nummer 177 av 1 692 hotell i Qingdao
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 30 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 8 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 3 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Huoli
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 12 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 25 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Qingdaohotell
2.5 km bort
Shangri-La Hotel Qingdao
Shangri-La Hotel Qingdao
Nr 2 av 1 692 i Qingdao
1 864 omdömen
13.7 km bort
Sheraton Qingdao Licang Hotel
Sheraton Qingdao Licang Hotel
Nr 4 av 1 692 i Qingdao
236 omdömen
3.0 km bort
Qingdao Farglory Residence
Qingdao Farglory Residence
Nr 19 av 1 692 i Qingdao
105 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
3.0 km bort
Holiday Inn Qingdao City Centre
Holiday Inn Qingdao City Centre
Nr 10 av 1 692 i Qingdao
419 omdömen
3.1 km bort
Copthorne Hotel Qingdao
Copthorne Hotel Qingdao
Nr 20 av 1 692 i Qingdao
289 omdömen
4.3 km bort
InterContinental Hotel Qingdao
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Home Inn Qingdao Taidong Trade Area? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Home Inn Qingdao Taidong Trade Area

Adress: No.53 Dongguang Shibei District, Qingdao 266022, Kina
Region: Kina > Shandong > Qingdao
Typ av hotell:
Rankad som nummer 177 av 1 692 hotell i Qingdao
Prisklass: 122 kr - 479 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:1-stjärnigt — Home Inn Qingdao Taidong Trade Area 1*
Antal rum: 85
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Home Inn Qingdao Taidong Trade Area. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt