Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“设施都挺好,住宿舒适”

Daweiying Business Hotel
Vi kan inte hitta några priser för det här hotellet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här hotellet, men vi kan söka efter andra alternativ i Shenyang
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Daweiying Business Hotel
Rankad som nummer 115 av 1 128 hotell i Shenyang
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 10 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 14 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 11 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 5 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 19 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs februari 9 2010
Google-översättning

  • Bodde här: November 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Shenyanghotell
DoubleTree by Hilton Shenyang
Nr 6 av 1 128 i Shenyang
221 omdömen
Somerset Heping Shenyang
Nr 5 av 1 128 i Shenyang
132 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Sofitel Shenyang Lido
Nr 1 av 1 128 i Shenyang
564 omdömen
Taiyuan Street
Hotel Ibis Shenyang Taiyuan Street
Liaoning Hotel
Nr 13 av 1 128 i Shenyang
44 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Daweiying Business Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Daweiying Business Hotel

Adress: No.24 North Fourth Road, Heping District, Shenyang, Kina
Region: Kina > Liaoning > Shenyang
Typ av hotell:
Rankad som nummer 115 av 1 128 hotell i Shenyang

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt