Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best restaurant in xiolam,zhongsan”
Omdöme om Meiga Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Meiga Hotel
Rankad som nummer 103 av 367 hotell i Zhongshan
Omdömet skrevs juni 27 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Juni 2014, reste i arbetet
4  Tack Sze H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (6)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 6 omdömen

Omdömet skrevs april 21 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Geoff J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 8 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
Tack gyoza_glozza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 19 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Zhongshanhotell
Zhongshan Hot Spring Hotel
Nr 8 av 367 i Zhongshan
60 omdömen
Hilton Zhongshan Downtown
Nr 1 av 367 i Zhongshan
429 omdömen
Xi District
Ibis Hotel (Zhongshan Center)
Ibis Hotel (Zhongshan Center)
Nr 110 av 367 i Zhongshan
63 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Sheraton Zhongshan Hotel
Nr 2 av 367 i Zhongshan
237 omdömen
Zhongshan International Hotel
Nr 18 av 367 i Zhongshan
166 omdömen
King Century Hotel
Nr 6 av 367 i Zhongshan
106 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Meiga Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Meiga Hotel

Adress: No.138 Min'an South Road, Xiaolan Town, Zhongshan 528415, Kina
Region: Kina > Guangdong > Zhongshan
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 103 av 367 hotell i Zhongshan
Prisklass: 316 kr - 359 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Meiga Hotel 3*
Antal rum: 7
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och Agoda så att du tryggt kan boka med Meiga Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt