Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Situation exceptionnel pour un hôtel en centre ville”
Omdöme om Huizhou Xihu Hotel

Huizhou Xihu Hotel
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Huizhou Xihu Hotel
Rankad som nummer 89 av 423 hotell i Huizhou
Omdömet skrevs november 13 2014
Google-översättning

Tips för att välja rum: Les chambres VIP sont bien entendu les meilleurs elle se trouve à l'opposé de l'entrée de l ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2014, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ascher777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (13)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 13 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs mars 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 25 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs september 11 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Huizhouhotell
2,6 km bort
Kempinski Hotel Huizhou
Kempinski Hotel Huizhou
Nr 1 av 423 i Huizhou
267 omdömen
31,7 km bort
InterContinental Huizhou Resort
1,1 km bort
Renaissance Huizhou Hotel
Renaissance Huizhou Hotel
Nr 2 av 423 i Huizhou
152 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
46,8 km bort
Country Garden Silver Beach Hotel
6,5 km bort
Crowne Plaza Huizhou
Crowne Plaza Huizhou
Nr 4 av 423 i Huizhou
103 omdömen
60,7 km bort
Sheraton Huizhou Beach Resort
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Huizhou Xihu Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Huizhou Xihu Hotel

Adress: No.1 Yuanmiaoguan, Huicheng District, Huizhou 516001, Kina
Region: Kina > Guangdong > Huizhou
Typ av hotell:
Rankad som nummer 89 av 423 hotell i Huizhou
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Huizhou Xihu Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt