Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Prince D'Angkor Hotel & Spa
Hotell i närheten
45 US$
43 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel Somadevi Angkor Resort & Spa(Siem Reap)
59 US$
51 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
55 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
79 US$
59 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
77 US$
48 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
63 US$
50 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Treasure Oasis Hotel(Siem Reap)
37 US$
31 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
46 US$
35 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
34 US$
31 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
148 US$
145 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 514)
Filtrera omdömen
1 514 resultat
Medlemsbetyg
634
648
168
43
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
634
648
168
43
21
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 514 omdömen
Omdömet skrevs 11 mars 2017 från mobil enhet

Ett bra hotell med gångavstånd på ca 10 minuter till pubgatan. Frukosten är bra och gedigen utan att bjuda på några större överraskningar. Poolområdet är fräscht och poolen förvånansvärt stor för att vara ett hotell så centralt beläget. Det som var det sämsta med hotellet var dom hårda sängarna. Betyget blir en fyra men en svag sådant vilket sängarna har stor del i. Personalen var artiga, trevliga och hjälpsamma på det sätt man kan önska sig.

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack coop1967
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2015 från mobil enhet

Mycket fint hotell, helt underbart mysigt runt poolområdet. Rummen är fräscha och ordentlig AC finns. Bra service med väskor osv. Frukosten har väll lite mer att önska som svensk men man blir mätt. Nära till nattmarknaden och inte allt för långt till Angkor Wat.

Bodde här: november 2015, reste som ett par
Tack Annasah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Prince D, Public Relations Manager på Prince D'Angkor Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2015
Google-översättning

Dear Annasah ,

Thank you very much for taking your valued time to leave a comment following your recent stay at Prince D’Angkor Hotel & Spa.

We are so delighted to hear from your genuine feedback on our product and service provided to you during your stay with us. From day to day we even determine to improve more both facilities and service to all our valuable guests.

On behalf the team of Prince D’Angkor Hotel & Spa, we thank you for your comment and looking forward to host you again in the near future.

Best regards,

Mony

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2015

Ett perfekt hotell om man vill nästa mitt stan och nära till Old French Quarter, där alla mysiga barer, restauranger och nattliv finns.
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rummen är relativt stora, viktigt är viktigt för oss när vi reser med golfbagar. Poolen var ett plus eftersom den hade bubbelpool och saltvatten, inte klor som är vanligt.

  • Bodde här: mars 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack LenaMaria N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Prince D, Public Relations Manager på Prince D'Angkor Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2015
Google-översättning

Dear Lena Maria,

Thank you very much for taking your valued time to leave a comment following your recent stay at Prince D’Angkor Hotel & Spa.

We are so delighted to hear that you had enjoyed and most satisfied with our service and hospitality.

On behalf the team of Prince D’Angkor Hotel & Spa, we thank you for your comment and looking forward to host you again in the near future.

The Management Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 19 juni 2011

Hotellet är inte bara vackert utan poolen är bäst!
Efter vandring runt templen och staden i 40-gradig värme finns det ingenting bättre än att hoppa in i denna enorma, djupa, vackert anlagda oas!

Tack LaraBean
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
Omdömet skrevs 16 augusti 2010

Ett kanonhotell med en stor saltvattenspool, vänlig personal och finfina rum. Rekommenderas varmt.

Bodde här: mars 2009, reste med familjen
Tack pirren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen