Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
68 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 25/07
Boka nu, betala på plats
95 US$
93 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
The Privilege Floor by BOREI ANGKOR(Siem Reap)
Kostnadsfri avbokning till den 25/07
Boka nu, betala på plats
74 US$
66 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 21/07
Boka nu, betala på plats
41 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 25/07
Boka nu, betala på plats
53 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
The Privilege Floor by LOTUS BLANC(Siem Reap)
67 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 25/07
Boka nu, betala på plats
30 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
148 US$
130 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Golden Temple Residence(Siem Reap)
Kostnadsfri avbokning till den 25/07
Boka nu, betala på plats
89 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
220 US$
201 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (2 924)
Filtrera omdömen
2 924 resultat
Medlemsbetyg
2 443
396
71
10
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 443
396
71
10
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 924 omdömen
Omdömet skrevs 28 januari 2017 från mobil enhet

Fantastiskt på alla sätt.
Rummet var rymligt
Sängen var den skönaste jag har sovit i.
Personalen trevlig och hjälpsam.
Massagen. 2 timmar och 25 min. Underbart skön och avslappnande.

Poolen var stor och bra att simma i. Trevligt runt omkring. Bra service vid poolen.
Frukosten var helt fantastisk.

Vi gärna bo här igen.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack Gudleif
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
s0ny0eun, Manager på Lotus Blanc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2017
Google-översättning

Dear Gudleif,
Warmest greetings from Lotus Blanc Resort

Thank you very much for all the positive notes given us here.

We can’t wait to serve you again in the future if you happen to come back and give us another opportunity.

Kind regards,

Sony OEUN
Resident Host Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

Ett mycket välskött hotell med mycket vänlig personal.
Stora rum med liten sittavdelning. Välutrustat badrum. Sängarna stora men tyvärr mycket hårda. Det var det enda negativa på detta hotell. Frukosten fin och man kunde sitta utomhus också om man ville. Härlig pool i vacker trädgård.

Bodde här: februari 2016, reste med vänner
Tack SwedenAnn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nara T, Manager på Lotus Blanc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2016
Google-översättning

Dear SwedenAnn,

Thank you for your kind comments you have shared here.

We are happy to hear, that you have enjoyed your time with us. We are taking good note about mattress condition in that room. For your kind information, we do have soft mattress, the topper, available on request should the residents feel the the bed is hard. However, we are very sorry that we failed to learn from you while you were with us. Once again, we do appreciate your constructive feedback.

As we continue to improve our facility from year to year, trust that your next visit will make a lot of better changes than you previously expected.

We can’t wait to welcome you back and allow us to serve you again soon.

Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2015 från mobil enhet

Fint nybyggt hotell med stora fina rum. Servicen är av en annan värld mot vad du får betala. Helt klart bästa jag nånsin varit på. Bra mat och ännu bättre service. Dom hjälper en med vad man än vill göra och försöker aldrig lura en på pengar. Drickas en usd till chaufför eller piccolo och du får en bättre upplevelse.

Bodde här: maj 2015, reste som ett par
Tack Fredrik S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2015 från mobil enhet

Vi stannade två nätter när vi skulle besöka tempel runt angkor wat. Läget var bra med några minuters avstånd till nattmarknaden i Siem reap. Ca 15 min eller 8km till angkor wat. Servicen på hotellet är toppen och frukosten är helt perfekt. Jag kan verkligen rekommendera hotellet. Absolut prisvärt!

  • Bodde här: februari 2015
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Tony R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2013

Jag bodde på Lotus Blanc i fyra nätter. I mitt tycke ett mycket vackert hotell med fantastisk hjälpsam och engagerad personal. Vårt rum var stort, rent och mycket fräscht. Frukosten hade ett omfattande utbud och de omeletterna jag beställde varje morgon mycket goda. Personalen lärde sig snabbt att känna igen och oss, deras välkomnade när vi var tillbaka efter dagens utflykter kändes mycket genuint. En tacksam skillnad mot personalen på de andra hotellen vi bodde på i Asien.
Poolområdet var vackert och gymmet var hyfsat utrustat.
Det här är definitivt ett hotell som jag vill bo på igen. Och denna gång för en längre period!

  • Bodde här: augusti 2013, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Ingrid N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen