Mysigt hotell i lite kolonial gammaldags stil. Särskilt rummen mot poolen och grönskan trevliga och rymliga och bra balkong. En bit ifrån centrum, men inte långt, och bra utgångspunkt för besök i Ankor-området.
- Kostnadsfritt wifi
Stort rum, rent och snyggt. Sängarna var hårda. Mycket bra frukost, stort utbud. Maten överlag var mycket god och vällagad! Stor pool på innergården, även där var det rent och snyggt. Personalen var enormt hjälpsamma.
Vi stannade 3 nätter på en rundresa i Kambodja, detta var det bästa hotellet på resan. Atmosfären var ljuvlig, servicen perfekt och rummen stora. Det enda som inte var bra var sängarna som var för hårda men det avhjälptes med en extra bäddmadrass. Alla hotell vi sov på i Kambodja hade för hårda sängar.
Det var livesång varje kväll i baren.
Jag rekommenderar detta hotell starkt.
TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer eller ändra dina inställningar. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies.