Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good value. You get what you pay for.”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Rithy Rine Angkor Hotel
Rankad som nummer 204 av 361 hotell i Siem Reap
Omdömet skrevs januari 26 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack SomeDood
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (213)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

157161 av 213 omdömen

Omdömet skrevs januari 19 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Weyba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 23 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Beware that the room you book on Agoda may be the one we had - and not nice at all.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack 2Canadians_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack y l
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 14 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: the rooms are alright but you can have a baclony room.but i think the are allthe same price.A/C is v ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack melly1802
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Siem Reaphotell
1.5 km bort
Rithy Rine Angkor Residence
Rithy Rine Angkor Residence
Nr 322 av 361 i Siem Reap
77 omdömen
0.8 km bort
Reaksmey Chanreas Hotel
Reaksmey Chanreas Hotel
Nr 184 av 361 i Siem Reap
178 omdömen
0.8 km bort
Apsara Centrepole Hotel
Apsara Centrepole Hotel
Nr 127 av 361 i Siem Reap
557 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.0 km bort
Kingfisher Angkor Hotel
Kingfisher Angkor Hotel
Nr 198 av 361 i Siem Reap
84 omdömen
0.9 km bort
The Villa Siem Reap
The Villa Siem Reap
Nr 86 av 361 i Siem Reap
871 omdömen
0.2 km bort
Villa Um Theara
Villa Um Theara
Nr 178 av 361 i Siem Reap
165 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Rithy Rine Angkor Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Rithy Rine Angkor Hotel

Adress: No.0509 Wat Bo Street | Wat Bo Village, Salakomroek Commune, Siem Reap +855, Kambodja
Region: Kambodja > Siem Reap Province > Siem Reap
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 204 av 361 hotell i Siem Reap
Prisklass: 114 kr - 432 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 57
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Rithy Rine Angkor Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt