Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
2 809 kr
Priceline
3 209 kr
Go to your Happy Price
travelup.com
2 473 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (5 461)
Filtrera omdömen
5 461 resultat
Medlemsbetyg
4 660
584
125
41
51
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4 660
584
125
41
51
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 5 461 omdömen
Omdömet skrevs 6 maj 2020

Chekade in kl 02.00 och fick super fint mottagande. Rummet var stort och mycket fräscht. Hotellet ligger bra. Fantastisk frukost. En extra stjärna till Darshan som städade rummet varje dag. Vi återkommer nästa gång vi kommer till Dubai.

Datum för vistelsen: februari 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Camper18859470091
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GMTajDubai, General Manager på Taj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2020
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I am delighted to note that you had a pleasant stay with us and enjoyed the room and excellent service that the team especially Darshan has provided.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – Middle East and
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2019 från mobil enhet

Bodde 5 nätter här.
Så rent o fint! 4 olika restauranger på hotellet, miss Tess var absoluta favoriten!

Frukosten var okej, väldigt mycket att välja på men smakerna var inget speciellt, men kändes väldigt exklusivt. Speciellt frukosten på våning 24.

Stod info om att dom skulle tvätta alla fönster på hotellet, men det gjorde dom aldrig. Så väldigt smutsiga fönster o blev därför dålig sikt. Men väldigt litet problem.

Området är en byggarbetsplats. Tar 5 min att gå till dubai mall/burj Khalifa. Men ingen bra gångväg. Så taxi kostar väldigt lite.

(Bilderna - svit mot burj Khalifa, frukostutsikten)

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
2  Tack rebeckaw94
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GMTajDubai, General Manager på Taj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 24 december 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I have made a note of your feedback with regards to the quality of the food during breakfast. Please be assured that your feedback has been shared with our Executive Chef who will monitor the quality of food and retrain our associate with the standard recipes to avoid similar feedback.

I have also made a note of your feedback with regards to the dirty window, I can assure you that we do have a series of scheduled window cleaning in the hotel to ensure its cleanliness however due to the change of weather in Dubai this has been affected.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – Middle East and
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2019 från mobil enhet

Underbar personal, allt från poolpersonalen, frukostpersonalen till lobbypersonalen. Första dagen fick vi hjälp av Taofik när vi checkade in och han hjälpte oss uppgradera till ett finare rum direkt då de hade ett ledigt. Så tacksamma för detta! Han hjälpte oss även planera vår resa till Abu dhabi och den stora mosken där. Hussein som hjälpte oss med väskorna var också så otroligt snäll och trevlig. Har aldrig stött på sådan god service som här!

Hotellet ligger mitt i business bay med närhet till Dubai mall och har utsikt över burj Khalifa från poolen och restaurangerna. Rena, stora rum. Vårt rum hade badkar med utsikt ut mot rummet.
Städningen är toppen, ringer och frågar när det passar att dem kommer. Otroligt rent överallt! Hotellet har egentligen allt.

Missa INTE treehouse på plan 3, baren med utsikt över staden/business bay. Helt otroligt vackert.

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Rozsharif
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GMTajDubai, General Manager på Taj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 21 april 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I am delighted to note that you had a pleasant stay with us and enjoyed the room, facilities, food and excellent service that the team has provided.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – UAE and Africa &
General Manager – Taj Dubai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2019 från mobil enhet

Vi bodde fem nätter i en juniorsvit med en 13-åring som sov i bäddsoffa. Dubbelsängen var extremt bekväm och rummet tillräckligt stort, andra fördelar var välplanerat badrum med Molton Brown-produkter, klädkammare, Nespressomaskin och tekokare och kostnadsfritt bra wi-fi i rummet. Vi uppskattade gym och pool på vån 3, poolen var tillräckligt stor och hör delvis ihop med terrass-restaurangen som har utsikt mot Burj Khalifa. Inredning en känns modern. Hotellet har fyra restauranger som vi prövat utom den indiska. The elouqent elephant var som en brittisk sportbar med fint kött och mycket goda efterrätter. De flesta gästerna tycktes vara britter bosatta i Dubai. Även personalen var superbt trevlig och tillmötesgående. Hotellet känns som ett hem hemifrån!

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Johanna C
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GMTajDubai, General Manager på Taj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 11 mars 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I am delighted to note that you had a pleasant stay with us and enjoyed the room, its décor, view, food and excellent service that the team has provided.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – UAE and Africa &
General Manager – Taj Dubai
Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I am delighted to note that you had a pleasant stay with us and enjoyed the room, facilities, amenities, food and excellent service that the team has provided.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – UAE and Africa &
General Manager – Taj Dubai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2018

Fantastiskt bra rakt igenom. God service, rent och snyggt, trevligt bemötande, kanonkvalite på rummen. Bra läge på Hotellet vilket innbär kort resa med taxi till det mesta. Taxi är relativt billigt. Mycket nöjda. återvänder gärna.

Rumstips: Bra standard rakt igenom.
Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Taj Hotels & Resorts
Tack Camper24531919357
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GMTajDubai, General Manager på Taj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Taj Dubai!

Thank you for taking the time to share your review in TripAdvisor.

I am delighted to note that you had a pleasant stay with us and enjoyed the room, location, food and excellent service that the team has provided.

We look forward to welcoming you once again and continuing to meet your expectations.

Warm regards,

Ranjit Phillipose
Area Director – UAE and Africa &
General Manager – Taj Dubai

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen