Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
2 238 kr
Helt återbetalningsbar innan lör 27 apr.
Ingen förskottsbetalning krävs
Booking.com
Expedia.com
2 238 kr
Helt återbetalningsbar innan lör 27 apr.
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (6 807)
Filtrera omdömen
6 807 resultat
Medlemsbetyg
5 068
1 134
321
137
147
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5 068
1 134
321
137
147
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 6 807 omdömen
Omdömet skrevs 13 december 2016 från mobil enhet

Fint hotell mitt i Dubai bredvid Dubai Mall och Burj Khalifa. Allt är bra här, fina rum med sköna sängar. Fantastisk service. Tips, lägg till och få tillgång till loungen på 14 vån. Nära till det mesta. Ungefär samma avstånd till flygplats och krysshamn.

Datum för vistelsen: december 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack 644larsj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hussein H, Manager på Swissotel Al Murooj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2016
Google-översättning

Dear Mr. Lars,

Thank you for sharing your positive experience from your recent stay with us at Al Murooj Rotana Dubai on TripAdvisor.

I am pleased to read that you enjoyed your stay with us and you were overall happy with the services provided by our colleagues. It is very special to be referred to as “the best of everything” when choosing to stay in our Club Rotana and I am very grateful to you for this wonderful compliment. I shared your appreciation with the entire team, and they all are happy to hear that you had a wonderful holiday with us.

Once again, thank you for taking the time to post your review on TripAdvisor, and we look forward to welcoming you back on your return to Al Murooj Rotana Dubai.

Sincerely,

Sven Fritzsche
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2016

Fina exklusiva rum, väljer man att uppgradera sig får man tillgång till Hotellets Lounge på 14:e våning. Lyxigare frukost, afternoon High Tea med allt vad det innebär, Cocktails med små varma rätter mellan 18.00-20.00, senare utcheckning och fri taxi till flygplatsen. Fantastisk trevlig personal och bästa servicen.

Rumstips: Allt verkar vara möjligt att ordna
Datum för vistelsen: december 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack TorreviejagunSan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hussein H, Manager på Swissotel Al Murooj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you very much for posting your very positive review about Al Murooj Rotana on TripAdvisor.

With great pleasure we read from your comments that our hotel exceeded your expectations. We are happy to hear that you found our facilities excellent, services outstanding and our colleagues genuinely friendly, attentive and helpful. Be assured that your kind comments will be shared with the team.

Thank you once again for recommending Al Murooj Rotana and I look forward to welcoming you back soon.


Kind regards,

Sven Fritzsche
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2016

Bokade 2 rumslägenhet med "garden view" eftersom vi hört att trafiken kunde vara störande och blev direkt vi incheckningen uppgraderade till en oerhört rymlig 3-rumslägenhet istället till samma pris. Lägenhetsdelen ligger vägg i vägg med hotellet och man kan utnyttja alla faciliteter som uppvärmd pool(30C),gym,tennisbana
m.m. Anläggningen har en mycket mysig innegård med grönska och läget är perfekt med 5 min. gångväg till Dubai Mall och Burj Khalifa. Vi åkte som 3-barnsfamilj och är supernöjda!

Datum för vistelsen: februari 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 365fridag
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hussein H, Manager på Swissotel Al Murooj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2016
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing the kind review with your recent holiday with us at Al Murooj Rotana Dubai on TripAdvisor.

With delight I read that you were overall happy with the quality of our hotel and service and I am glad that you especially enjoyed the atmosphere on the terrace overlooking our pool and gardens. Your gracious comments will serve as an added inspiration to consistently maintain the high standards which you have experienced during your stay with us.

I do hope you will return to Dubai in the near future and look forward to the opportunity to welcome you back to Al Murooj Rotana.

Kind regards,

Sven Fritzsche
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2015 från mobil enhet

Bodde på hotellet tre nätter nu i jun. Pampig lobby stora rum och fin utsikt. God frukost buffe. Vår dotter på fem år gillade poolområdet. Vi gillade närheten till Dubai mall och metron. Vi har inget att klaga på. Bra service god mat och rent o snyggt.

Datum för vistelsen: juni 2015
Tack Ako0012
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
UAndorff, Executive Assistant Manager på Swissotel Al Murooj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2015
Google-översättning

Greetings from Dubai!

Thank you for taking the time to post your positive review following your recent visit to Al Murooj Rotana Dubai on TripAdvisor.

We are truly delighted to note that you thoroughly enjoyed your visit to the hotel and we are glad that your daughter especially enjoyed the pool and outdoor areas. Thank you for your appreciation of the culinary variety during breakfast which will be certainly shared with the team.

With thanks once again, and we look forward to the opportunity of welcoming you back to Al Murooj Rotana Dubai in the very near future.

Kind regards,


Ulrike Andorff
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2015

Fantastisk service från alla delar av personalen. Rummet var rejält med en mycket skön säng och stort badrum. Transport till och från flygplats mycket smidig och även billigt.

Läget är fantastiskt, gick flera gånger under den korta vistelsen över till Dubai Mall. Prövade även shuttle service till Emirates Mall. Bra service, men den tog lite väl lång tid eftersom den plockade upp gäster från andra hotell på vägen.

Poolområdet var underbart och servicen av personalen runt poolen var superb. Testade även det bortre poolområdet för residents, med en fantastisk utsikt mot Burj Khalifa. Gymmet hade också alla bekvämligheter man kan önska sig.

Frukosten var storslagen, men inte riktigt i min smak då jag främst gillar många sorters grövre bröd med mycket pålägg som kanske är traditionella i väst.

Kommer att åka tillbaka med hela familjen (2 vuxna och 3 barn) i december och då kommer vi antagligen att välja Al Murooj igen.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste ensam
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack kais774
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
UAndorff, Executive Assistant Manager på Swissotel Al Murooj Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2015
Google-översättning

Dear Mr. Kai,

I am very pleased to read your positive review from your recent stay with us at Al Murooj Rotana Dubai. Thank you for taking the time to share your feedback and recommend our hotel on TripAdvisor.

With delight I read that you have been overall impressed with the quality of our hotel and service. Your gracious comments will serve as an added inspiration to consistently maintain the high standards which you have experienced during your stay with us.

It is great that you plan already another stay in Dubai, and I sincerely hope you will choose Al Murooj Rotana to enjoy a treasured time with your family.
By the way, I recommend you booking one of our 2 bedroom apartments in the Suites building next to the hotel if travelling with family. The apartments have a living room, fully equipped kitchen and each bedroom has its own bathroom.

Looking forward to welcoming you back soon.

Kind regards,

Ulrike Andorff
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen