Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“all middling (visited in 2005)”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
The Carlton Tower Hotel
Rankad som nummer 320 av 556 hotell i Dubai
Omdömet skrevs april 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack izamjatin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vidya A, Group Director - Rooms . på The Carlton Tower Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (234)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

140144 av 234 omdömen

Omdömet skrevs mars 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kriti G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vidya A, Group Director - Rooms på The Carlton Tower Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 21 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Upper levels have better views and less noisy.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack PMRad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vidya A, Group Director - Rooms på The Carlton Tower Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack adfrancis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vidya A, Grooup Director - Rooms på The Carlton Tower Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for creek facing room
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack silsila11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vidya A, Group Director - Rooms på The Carlton Tower Hotel, svarade på det här omdömetSvarade februari 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Dubaihotell
0.1 km bort
Riviera Hotel
Riviera Hotel
Nr 193 av 556 i Dubai
361 omdömen
0.2 km bort
Best Western Plus Pearl Creek
0.2 km bort
Hyatt Place Dubai/Baniyas Square
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
Landmark Plaza Baniyas Hotel
1.4 km bort
Carlton Palace Hotel
Carlton Palace Hotel
Nr 211 av 556 i Dubai
793 omdömen
1.6 km bort
Emirates Concorde Hotel & Residence
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Carlton Tower Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Carlton Tower Hotel

Adress: 19 Baniyas Road | Deira Dubai Creek, Dubai 1955, Förenade Arabemiraten
Region: Förenade Arabemiraten > Emirate of Dubai > Dubai
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 145 av Spahotell i Dubai
Nr 248 av Lyxhotell i Dubai
Prisklass: 555 kr - 1 494 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — The Carlton Tower Hotel 4*
Antal rum: 158
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Ctrip TA, Ebookers, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Carlton Tower Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Carlton Hotel
Carlton Tower Hotel Dubai

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt