Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 600)
Filtrera omdömen
4 600 resultat
Medlemsbetyg
3 111
1 039
289
92
69
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
3 111
1 039
289
92
69
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 4 600 omdömen
Omdömet skrevs 4 december 2019

JA Hotell var ett mycket trevligt hotell, med allt vad man kan önska sej.
Bra service av en mycket trevlig personal, god mat, som kunde intagas på olika restauranger.
Bussarna in till Dubai flera ggr. Om dagen utan kostnad.
Jättefina solstolar, som det fanns gott om!

Datum för vistelsen: november 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack wastilindberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Resort_Manager_JATR, Resort Manager på JA Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2019

Dear wastilindberg,

Thank you very much for this great review following your recent stay at JA Beach Hotel.

I am pleased to read that you had a good time and thoroughly loved our culinary offerings and the large relaxing areas, with plenty of space to unwind.

We cannot wait to welcome you back to another excellent experience, hopefully very soon.

Warm regards,
Mark Irwin
Resort Manager
JA The Resort

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2019

Ett grymt resort som överträffade mina förväntningar över allt. Den egna resorten har så mycket aktiviteter och jag rekommenderar definitivt att ha all inclusive paketet eftersom maten håller en hög standard och dessutom ingår annat än bara maten i paketet.

Rummen var superrena och oavsett om du har med eller utan havsutsikt så får du en fin utsikt på resorten eller mot havet.

Läget ligger självklart lite off men sett till vad som finns på resorten och på hotellet så väger det upp allting med egen privat strand, lediga solstolar, underbar service, aktiviteterna och att kunna röra sig mellan de olika hotellen ifall man vill testa andra restauranger. Det finns dessutom gratis shuttlebussar som tar dig till de största galleriorna. Annars är taxi väldigt billigt i Dubai (Careem)

Datum för vistelsen: november 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack allanshohani
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Resort_Manager_JATR, Resort Manager på JA Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2019

Dear allanshohani,

Many heartfelt thanks for taking the time to share this fantastic feedback – we just love it!

It is an absolute pleasure to read through your personal impression about JA Beach Hotel and we are grateful that you are highly recommending us to other travelers.

We take great pride in our unique location with the large relaxing areas and plenty of space to unwind; where our guests are pampered in an environment of peace and privacy.

Along with my team, we hope it won’t be too long before we have the opportunity to welcome you back to another wonderful stay!

Warm regards,
Mark Irwin
Resort Manager
JA The Resort

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2019 från mobil enhet

Bra hotell,maten som ingick i all inclusive var suverän,däremot lite svårt o veta vad som ingår i all inclusive o inte,vi bokade via apolloresor.Bra med gratis shuttle buss till några mall.Ligger en bra bit från olika sevärdheter,men det får man ta för att få fin strand med solstolar som alltid finns lediga både vid pool ,gräsmatta o strand.Bra service minded personal.kostar ca 400kr med taxi från flygplatsen.Bästa drinkstället,sportsbaren vid hamnen.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack T3448SKpeterk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Resort_Manager_JATR, Resort Manager på JA Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 december 2019

Dear Peter K,

Thank you very much for sharing such a fabulous review with the Tripadvisor community.

It is a great pleasure to learn that you had a nice time at JA Beach Hotel and that you thoroughly enjoyed every single aspect of it.

We cannot wait to have the pleasure of welcoming you back, to your home away from home.

Warm regards,
Mark Irwin
Resort Manager
JA The Resort

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2019 från mobil enhet

Åkte med Apollo och valde detta boende. Mycket fin resort. Stort område med flera hotell på samma anläggning. Tre pooler, två barnpooler samt en pool för premiumgäster. Lång fin sandstrand som tillhör hotellet. Solstolar finns på flera ställen på området och det var aldrig några problem att hitta lediga. Man får låna badhanddukar varje dag och personalen var alltid uppmärksam och satte dit parasoll. Två pooler har swim up bar, nice! Hela anläggningen hålls ren och fin, personalen var väldigt service minded. Vi hade all inclusive vilket vi tyckte var bra för Dubai är dyrt. Det fanns flera restauranger som ingick i all inclusive och det fanns mycket god mat att välja mellan. Finns också många aktiviteter mot kostnad på området såsom vattensporter, ridning och golf. Rummet var stort och fräscht.
Det enda som är lite synd är att det är långt in till Dubai, cirka 4 mil, men hotellet har gratis bussar som går till de olika shoppingcentrerna. Mycket bra!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack KarinF153
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Resort_Manager_JATR, Resort Manager på JA Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2019

Dear KarinF153,

Thank you very much for this fantastic and thoughtful review. It is always a pleasure to read such splendid comments as yours, following your recent stay at JA Beach Hotel.

We are genuinely passionate about looking after our guests and ensure they experience only the best service and enjoy our facilities. I am pleased that you enjoyed our culinary offerings and the genuine service delivered by our hardworking associates.

Along with my team, we cannot wait to welcome you back to your next stay in the hopefully not too distant future, for another seamless experience.

Best regards,
Mark Irwin
Resort Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2019

bra och fräsch mat , hotellen var ren överallt och bra buss service. Vi var mycket nöjda med Hotellets gratisbussar fungerade fint hotellet. Internet fungerar bra på stranden.finns taxi på plats alltid.

Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Journey44684803371
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen