Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Bli belönad med One Key
Booking.com
1 466 kr
Vio.com
1 417 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Tulla H
Topp topp hotell
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 17 sep. 2018från mobil enhet
Mycket fint och trevliga personal rena lux, frukosten helt underbart mycket mycket fint och olika sorters mat att välja på.

Rummet vi hade på våningen 55 var helt fantastiskt.

Hotellet är i ett helt perfekt läge, mycket nära till metro station, precis utanför hotellet.

Rekommenderas mycket
Datum för vistelsen: maj 2018Resetyp: Reste med familjen
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Booking.com
2 223 kr
2 070 kr
  • Expedia.com
    2 096 kr
  • Hotels.com
    2 097 kr
  • Vio.com
    2 060 kr
4.1 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfri parkering
Rumsservice
Booking.com
1 737 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    1 733 kr
  • travelup.com
    1 470 kr
  • Hotels.com
    1 733 kr
1.7 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
2 362 kr
815 kr
  • Priceline
    2 362 kr
  • FourPoints.com
    813 kr
  • Vio.com
    813 kr
4.1 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfri parkering
Restaurang
Official Hotel
1 915 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Booking.com
    1 772 kr
  • ZenHotels.com
    1 257 kr
  • Expedia.com
    2 111 kr
14.4 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Official Site
4 293 kr
Helt återbetalningsbar
  • travelup.com
    3 367 kr
  • Vio.com
    3 265 kr
  • Agoda.com
    4 700 kr
9.6 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Hotels.com
9 489 kr
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    9 490 kr
  • Vio.com
    8 548 kr
  • Priceline
    18 493 kr
18.9 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfri parkering
Pool
Booking.com
1 125 kr
685 kr
  • Expedia.com
    683 kr
  • Hotels.com
    683 kr
  • Algotels
    1 125 kr
8.5 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
762 kr
  • Expedia.com
    760 kr
  • Agoda.com
    678 kr
  • Priceline
    762 kr
5.1 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
1 400 kr
  • Hotels.com
    1 496 kr
  • Agoda.com
    1 266 kr
  • Expedia.com
    1 496 kr
19.6 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
ibis Styles
613 kr
  • Expedia.com
    613 kr
  • ZenHotels.com
    574 kr
  • Vio.com
    612 kr
15.0 km från The Tower Plaza Hotel Dubai
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Dubai
Omdömen (4 202)
Filtrera omdömen
4 203 resultat
Medlemsbetyg
2 776
866
279
128
154
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 776
866
279
128
154
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 4 203 omdömen
Omdömet skrevs 19 februari 2018

Mycket bra hotell med centralt läge. Nära till Metron. Bra frukostbuffé där du också kan få omelett gjord på plats efter dina egna önskemål. Fina rum, trevlig och hjälpsam personal, speciellt Nfor som var mycket serviceinriktad.

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Anette S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Nemo A, General Manager på The Tower Plaza Hotel Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2018
Google-översättning

Dear Anette S,

Thank you for choosing Millennium Plaza Hotel Dubai for your recent stay in the United Arab Emirates and thank you for posting your remarkable review on TripAdvisor.

We are delighted to understand that you liked our Hotel and will share your compliments with Nfour and the rest of the team, which will be an encouragement for them to continue delivering high standard services to our valued guests.

We are looking forward to be welcoming you back, soon and thanking you for your highly recommendations to Millennium Plaza Hotel Dubai.

Best regards,

Nemo Acimovic
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2017 från mobil enhet

Booking.com hade avbokat min hotellbokning under tiden vi satt på flyget mot Dubai utan att jag bett om det. Så var väldigt nervös när vi anlände till hotellet. Men han i receptionen va fantastisk och vi fick rummet ändå och till samma pris! Lite läskigt att hamna på 54e våningen men fantastisk utsikt. Bra frukost och väldigt hjälpsam och vänlig personal. Bra poolområde. Väldigt fräscha rum.

Tyvärr hamnade vi mitt i en italiensk konferens så de tog över hela hotellet så blev trångt vid frukosten och fick vänta 20 min för att komma med hissen vid ett tillfälle. Mycket väntetid på hiss. Var också mycket stökande från personalen på natten eftersom det fanns ett personalutrymme vägg i vägg med rummet. Men är ändå väldigt nöjd med hotellet. Skulle absolut bo där igen. Kunde boka ökensafari och biljetter till Burj Khalifa genom hotellet också.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack X1681NQlisar
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Nemo A, General Manager på The Tower Plaza Hotel Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2017
Google-översättning

Dear Lisa R,

I am pleased to read your wonderful review and thank you for recommending our hotel on TripAdvisor.

We make every effort to ensure your expectations are exceeded and I sincerely appreciate that you have taken the time to share your personal experience and have recognized our endeavors.

Once again, thank you for sharing your feedback and for recommending our Hotel on TripAdvisor. We do look forward to welcome you back soon, to Millennium Plaza Hotel Dubai.

Best regards,

Nemo Acimovic
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2017 från mobil enhet

Bra läge, fina rum och väldigt trevlig personal. Bra och varierat utbud på frukost, extra plus att dem gör omelett på plats. Finns även en fin pool med fin utsikt. Ligger precis intill metron. Mindre bra var röklukt i rummen samt lång väntetid på hissarna.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack carrob376
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Nemo A, General Manager på The Tower Plaza Hotel Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for posting your feedback on TripAdvisor and it was indeed pleasure to have you as our guest, at Millennium Plaza Hotel Dubai.

Thank you for your compliments, regarding our live cooking station at the buffet breakfast, the convenient location, our Infinity swimming pool and attentive team members. We would like you to rest assured that your kind remarks will be taken into consideration.

We do look forward to welcoming you back again, in near future.

Kind regards,

Nemo Acimovic
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2016

Vi bodde här endast en natt med familjen. Taxichauffören hade stora problem att hitta till hotellentrén men väl där så rullade det på bra med incheckningen osv i förhållande till alla andra hotell vi bott på under vår vistelse i Dubai & Abu Dhabi. Men precis som övriga hotell så hade dom inte bäddat upp för barnen trots att det tydligt framgått att vi var en familj om 2 barn och 2 vuxna. Hotellrummet var dock mycket stort med 2 stora badrum, med tvättmaskin, ett litet pentry, 2 stora rum varav ett sovrum och ett vardagsrum, mycket fräscht. Hotellet var också prisvärt.

Rumstips: Vi bodde på våning 45, rum 4510 vilket var riktigt schysst m ap utsikt
Datum för vistelsen: november 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Sohtell
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 september 2016

Ett av de billigare lyxhotellen i Dubai. Vi spenderade 6 nätter på hotellet och var mycket nöjda. Rumen var inte överdrivet flådigt, men höll absolut standard med stora sängar och stora panoramafönster.

Vi hade bokat med halvpension och inmundigade för det mesta frukost såväl som middag i hotellets bufférestaurant. Det var under vår vistelse förhållandevis få som besökte restaurangen varför det kunde blir ganska stelt med det överdrivna uppassandet av personalen.

Vi spenderade en hel del tid i pool-området som vi verkligen uppskattade. Rekommenderas varmt om man har en lite mindre budget!

Datum för vistelsen: april 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack KlasA56
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Daniel M, General Manager på The Tower Plaza Hotel Dubai, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for choosing Millennium Plaza Hotel Dubai for your recent stay and thank you for sharing your comments here, on TripAdvisor.

We continuously strive to deliver great guest experiences and are grateful for all feedback received, which helps us understand our guests’ needs and expectations.

We look forward to welcome you back, on your next trip to Dubai.

Best regards,

Daniel Mathew
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen