Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 103)
Filtrera omdömen
1 104 resultat
Medlemsbetyg
653
319
82
23
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
653
319
82
23
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 104 omdömen
Omdömet skrevs 4 mars 2019 från mobil enhet

Prisvärt hotell. Mycket fräscht, modernt. Lite omständig incheckning och ligger off. Fantastisk skaldjursbuffé en kväll o bra frukostbuffé. Trevlig personal. Vi tog tax till Burd Kalif för ca 50 Dirham.

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack MartinUlla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TGPHExe_Office, General Manager på TIME Grand Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2019
Google-översättning

Dear Ms. MartinaUlla,

Thank you for taking the time to share your valuable feedback and for choosing TIME Grand Plaza Hotel. We appreciate your positive remarks about our food & staff.
Rest assured that this will be shared to the entire team to serve as a motivation.
We can't wait to welcome you again in our hotel.
Sincerely,
Guzman Muela
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2019 från mobil enhet

Bodde ett par nätter på detta mycket prisvärda hotell. Mycket bra middagsbuffe på hotellet med specialpris för hotellgäster!!Avnjöt utmärkt seefood! Gymmet var utmärkt och talpoolen stor och med gott om utrymme för solstolar etc. Taxi till t ex Burgh Kalifa prisvärt!

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Matsbenette
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TGPHExe_Office, General Manager på TIME Grand Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2019
Google-översättning

Dear Ms. Matsbenette,

Thank you for your feedback and for your recent stay with us. Glad that you found value on what was spent with us.
Your commendations of our hotel including its facilities, amenities and food are truly appreciated. It will be our pleasure to welcome you again in the future.

Sincerely,

Guzman Muela
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2019 från mobil enhet

Ett ordentligt och bra hotell inte så jättestort. Ligger en bra bit från centrum men det är stora avstånd överallt i Dubai. Vi åker med en grupp i buss så det går fint.
Finns också en pool, bubbelpool (rejält varm) och bastu.
Helt ok för övernattning och bra frukost. Rent och fint.

Datum för vistelsen: mars 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack iner7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TGPHExe_Office, General Manager på TIME Grand Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your valuable feedback and for choosing TIME Grand Plaza Hotel. We appreciate your positive remarks about our hotel, cleanness, breakfast & amenities.
We can't wait to welcome you again in our hotel.
Sincerely,
Guzman Muela
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2019

Hotellet var bra men läget var ganska långt från centrum, dock gick metron några kvarter bort. Vi åkte på gruppresa med egen buss så för oss var läget inget problem. Rummet var stort med bekväma sängar och allt fungerade till belåtenhet. Bra frukost.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack ingmar703
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TGPHExe_Office, General Manager på TIME Grand Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2019
Google-översättning

Dear Mr. Ingmar,

Thank you for taking the time to share your valuable feedback and for choosing TIME Grand Plaza Hotel.
We appreciate your positive remarks about rooms ,beds & food.
We are happy that you enjoyed your stay and looking forward to have you again as a guest in our hotel.
Sincerely,
Montaser Saadeh
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2018 från mobil enhet

Rummet var ok med två sängar ca 120 cm breda. Dusch i badkaret med dålig stråle. A/C var dålig så det var varmt ca 25-26 grader på natten. Rent och snyggt. Stor fin frukostbuffé. Pool på taket med bar.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Mocca2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TGPHExe_Office, General Manager på TIME Grand Plaza Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 maj 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your review. While we're pleased to hear that you found our hotel nice and clean as well as the positive remarks about th breakfast buffet, we sincerely apologize for the glitch you encountered concerning bathroom shower and room air conditioner.

Rest assured that related departments have been informed of the issue for immediate rectification as guest satisfaction really matters to us.

Please know that we value your feedback and we hope you will consider making a visit back to us and to serve you better in the future.

Sincerely,

Montaser Saadeh
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen