Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Popeye Jetski Rental på
från 97,69 US$
Mer information
från 169,00 US$
Mer information
från 239,00 US$
Mer information
från 102,96 US$
Mer information
Omdömen (4 161)
Filtrera omdömen
4 161 resultat
Medlemsbetyg
4 133
18
1
0
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4 133
18
1
0
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 4 161 omdömen
Omdömet skrevs 14 mars 2020 från mobil enhet

Väldigt bra o jätte kul en trevlig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma jätte barnvänligt ochså

Datum för upplevelsen: mars 2020
Tack 333Rawa3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Safari06649114600, General Manager på Popeye Jetski Rental, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2020

Vilket skratt vi hade med dig idag, tack för att du kom och hoppas att ni alla kommer igen i ditt nästa besök i Dubai på Popeye Jetski !!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Fantastisk upplevelse på ett väldigt professionellt företag där säkerheten kommer först och en fantastisk upplevelse medföljer där man får se en fantastisk miljö. Rekomenderas starkt!

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Alenmenic
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Safari06649114600, General Manager på Popeye Jetski Rental, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2020

Ni var så trevliga och vi är glada att ni hade kul, var jättebra att träffa er och hoppas att träffas igen snart på Popeye Jetski.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020

fantastisk upplevelse, personalen är väldigt måna om kunderna och sätter säkerheten först. Turen sker fritt samtidigt som man får uppleva dubais skyskrapor på ett magiskt sätt. Rekommenderas starkt!

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack azram830
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Safari06649114600, General Manager på Popeye Jetski Rental, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2020

Vilket skratt vi hade med er idag, tack för att ni kom och hoppas se er alla komma igen i ert nästa besök i Dubai på Popeye Jetski !!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019

Superkul!
Värt pengarna!
Trevlig personal
Bra väder att åka i
Rekommenderas starkt
Tydliga och bra instruktioner

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack Rille96
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2019

Popeye behandlar dig som en kund från incheckning till avslut. Kunniga guider och en bra bonus är att instruktören tar fina actionbilder från hela turen. Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack Adriaen K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Safari06649114600, General Manager på Popeye Jetski Rental, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2019
Google-översättning

Genial! On est content de vous avoir fait passé un agrèable moment et on se fit à bientôt quand vous êtes de retour sur Dubaï.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen