Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Movenpick Hotel Jumeirah Beach
Hotell i närheten
Ramada Plaza Jumeirah Beach(Dubai)(Mycket prisvärt!)
115 US$
80 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 89 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Roda Al Murooj(Dubai)(Mycket prisvärt!)
138 US$
119 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Sofitel Dubai Jumeirah Beach(Dubai)(Mycket prisvärt!)
149 US$
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hilton Dubai The Walk(Dubai)(Mycket prisvärt!)
166 US$
120 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 137 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

JA Ocean View Hotel(Dubai)(Mycket prisvärt!)
133 US$
106 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Novotel Suites Dubai Mall of the Emirates(Dubai)(Mycket prisvärt!)
75 US$
62 US$
Novotel Suites
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hilton Dubai Jumeirah(Dubai)(Mycket prisvärt!)
205 US$
133 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 159 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

252 US$
214 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
687 US$
579 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Atlantis, The Palm(Dubai)
552 US$
442 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (3 689)
Filtrera omdömen
3 689 resultat
Medlemsbetyg
2 049
1 027
363
124
126
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 049
1 027
363
124
126
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 689 omdömen
Omdömet skrevs 11 april 2017

Mycket fräscht hotell med fantastisk service och trevlig personal. Bra frukost där allt och lite till fanns. Nära till hotellets egen strand, Marinan och restauranger. Egen pool där det i och för sig kunde vara lite mer aktiviteter från hotellets sida. Mycket bra utgångspunkt att bo på Jumeirah Beach och sedan ta taxi eller metro till Down Town när man vill ha det bruset,

Tips för att välja rum: Ju högre upp ju tystare. Visst byggljud från arbetet framför hotellet som kunde upplevas störande.
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 13 april 2017
Google-översättning

Dear Peter,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was grateful to know that you there were many positive elements to your stay; especially the prime location of the hotel at The Walk, the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, our recreational facilities at the pool area and the level of service provided by my colleagues.

We certainly look forward of having the opportunity to welcome you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2017

+ Executive loungen var värt att betala för, tjejerna som jobbade där är superserviceminded, speciellt Jamesse, Anita och Hashani. Det serverades god frukost och smakfulla rätter/aptitretare lunch och kväll.
+ Bra läge till the Walk, Marina Walk. "Shoppingbussar" som kom och hämtade och lämnade utanför hotellet. Lugnt och tryggt område.
+Utsikt mot The Palm och stranden, frågan är om man kommer att se så mycket när skyskrapan framför är färdigbyggt..
-oväsen från bygget, störande när vi åt frukost och var vid poolen. Mycket störande.

Tips för att välja rum: Vi hade ett stort rum på 21 våningen och Executive lounge som tillägg, väl värt. Dyrt att äta ute varje dag.
  • Bodde här: februari 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 629susanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2017
Google-översättning

Dear Susanne,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to know that you enjoyed the prime location of the hotel, the culinary offerings at our popular buffet breakfast and the level of service provided by my colleagues Jamesse, Anita and Hashani.

I would also like to sincerely apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward of having the opportunity to welcome you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2017

Ett hotell med mycket bra läge utmed the Walk. Bra frukosttmeny, vänlig personal. Egen badstrand, nära till Marinan och till restauranger. Tram inom gångavstånd. Pool på hotellet, bra service. Ett nybygge framför hotellet stör för närvarande.

Tips för att välja rum: Troligen ingen större skillnad på rummen.
  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack PA M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to read that you enjoyed the prime location of the hotel and its accessibility to the tram station and Jumeirah Beach. I would also like to thank you for you acknowledging our pool lounge, as well as the level of service provided by my colleagues.

We certainly look forward to welcoming you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2017

Hotellet ligger i ett bra läge. Riktigt bra frukost och service. Lite besvikna med miljön vid poolen samt att de inte hade en beachclub men det positiva är att man fick handdukar vid stranden. Ligger flertal hotell och restaurangen intill hotellet som var trevliga att äta lunch på.
Skulle absolut rekommendera er hotellet!

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack Q2250UHsaraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to recommend the Mövenpick Hotel Jumeirah Beach on TripAdvisor.

I was delighted to know that you enjoyed the prime location of the hotel as well as the breakfast buffet at The Talk Restaurant. At the same time, I would like to apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2016 från mobil enhet

Ett jättebra hotell med trevlig hjälpsam personal. Det gjorde inte saken sämte att de uppvaktade mig på min födelsadag fasr jag inte hadr sagt nått! Bra rum med balkong och en stor och spännande frukostbuffe. Nu i november var det skugga vid poolen fram till 13.30 men det är ju underbart att ligga där ändå. Solen försvann från poolområdet runt fyra halv fem. Annars kan man gå ner till stranden där man får en stranddyna, handduk och parasoll. Här försvann solen ungefär halv sex. På stranden finns ingen störande försäljning och det är lugnare än den populära Jumeriah beach. Att tänka på: det luktar väldigt mkt perfym när man går in i lobbyn om man är känslig. Badrummen har en annorlunda utformning med frostade glasdörrar och en halvvägg som man kan dra undan så är det öppet mellan sovrum och badrum så mam bör känna varandra. Det byggs framför hotellet och de jobbar från 7-7 ibland 9 6 dagar i veckan. De hörs mycket på balkongen men det störde oss egentligen inte.Pga byggandet får man gå ca 200m på gatan för att sedan vika ner och gå 200m till stranden så tänk på att ta med kläder att ha över badkläderna och sandaler. Vi hade inte all inklusive men med tanke på priserna på resturangerna i området och bristen på alkohol så är kanske inte det någon dum idé. Glöm inte att gå längs jumeriah walk på kvällen och marina walk som morgonpromenad. Dubai är en fantastisk stad och mövenpick ett härligt hotell!

Bodde här: november 2016, reste som ett par
Tack 286susannae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2016
Google-översättning

Dear Ms. Susanna,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was truly glad to read that there were many positive elements to your stay; especially the prime location of the hotel at The Walk, the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, the comfortable rooms, the complimentary beach kits provided at our beach counter and the level of service provided by my colleagues.

Once again, thank you for your wonderful feedback and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen