Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Movenpick Hotel Jumeirah Beach
Rankad som nummer 130 av 561 hotell i Dubai
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 23 2017

Hotell super 100 m till beach o 6 min promenad till Dubai Marina. Bygger hotellet bredvid o jobbar dygnet runt så det var lite jobbig. Hade fantastisk utsikten .Taxi billigare än i svergie , maten är god men lite dyrare

  • Bodde här: Oktober 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack M715ZEjank
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade oktober 24 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to know that you enjoyed the prime location of the hotel and that you enjoyed the room view. I would also like to sincerely apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

Once again, thank you for your feedback and we certainly look forward of having the opportunity to welcome you back in the near future.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 552)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 3 552 omdömen

Omdömet skrevs april 11 2017

Mycket fräscht hotell med fantastisk service och trevlig personal. Bra frukost där allt och lite till fanns. Nära till hotellets egen strand, Marinan och restauranger. Egen pool där det i och för sig kunde vara lite mer aktiviteter från hotellets sida. Mycket bra utgångspunkt att bo på Jumeirah Beach och sedan ta taxi eller metro till Down Town när man vill ha det bruset,

Tips för att välja rum: Ju högre upp ju tystare. Visst byggljud från arbetet framför hotellet som kunde upplevas störande.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade april 13 2017
Google-översättning

Dear Peter,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was grateful to know that you there were many positive elements to your stay; especially the prime location of the hotel at The Walk, the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, our recreational facilities at the pool area and the level of service provided by my colleagues.

We certainly look forward of having the opportunity to welcome you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 2 2017

+ Executive loungen var värt att betala för, tjejerna som jobbade där är superserviceminded, speciellt Jamesse, Anita och Hashani. Det serverades god frukost och smakfulla rätter/aptitretare lunch och kväll.
+ Bra läge till the Walk, Marina Walk. "Shoppingbussar" som kom och hämtade och lämnade utanför hotellet. Lugnt och tryggt område.
+Utsikt mot The Palm och stranden, frågan är om man kommer att se så mycket när skyskrapan framför är färdigbyggt..
-oväsen från bygget, störande när vi åt frukost och var vid poolen. Mycket störande.

Tips för att välja rum: Vi hade ett stort rum på 21 våningen och Executive lounge som tillägg, väl värt. Dyrt att äta ute va ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 629susanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade april 5 2017
Google-översättning

Dear Susanne,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to know that you enjoyed the prime location of the hotel, the culinary offerings at our popular buffet breakfast and the level of service provided by my colleagues Jamesse, Anita and Hashani.

I would also like to sincerely apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward of having the opportunity to welcome you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 30 2017

Ett hotell med mycket bra läge utmed the Walk. Bra frukosttmeny, vänlig personal. Egen badstrand, nära till Marinan och till restauranger. Tram inom gångavstånd. Pool på hotellet, bra service. Ett nybygge framför hotellet stör för närvarande.

Tips för att välja rum: Troligen ingen större skillnad på rummen.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack PA M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade januari 31 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to read that you enjoyed the prime location of the hotel and its accessibility to the tram station and Jumeirah Beach. I would also like to thank you for you acknowledging our pool lounge, as well as the level of service provided by my colleagues.

We certainly look forward to welcoming you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 8 2017

Hotellet ligger i ett bra läge. Riktigt bra frukost och service. Lite besvikna med miljön vid poolen samt att de inte hade en beachclub men det positiva är att man fick handdukar vid stranden. Ligger flertal hotell och restaurangen intill hotellet som var trevliga att äta lunch på.
Skulle absolut rekommendera er hotellet!

  • Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack Q2250UHsaraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade januari 10 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to recommend the Mövenpick Hotel Jumeirah Beach on TripAdvisor.

I was delighted to know that you enjoyed the prime location of the hotel as well as the breakfast buffet at The Talk Restaurant. At the same time, I would like to apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Dubaihotell
The Marina
Sofitel Dubai Jumeirah Beach
The Marina
Amwaj Rotana
Amwaj Rotana
Nr 73 av 561 i Dubai
3 367 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
The Marina
Hilton Dubai The Walk
Hilton Dubai The Walk
Nr 117 av 561 i Dubai
2 944 omdömen
The Marina
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
Nr 66 av 561 i Dubai
5 296 omdömen
The Marina
Ramada Plaza Jumeirah Beach
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Movenpick Hotel Jumeirah Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Movenpick Hotel Jumeirah Beach

Adress: The Walk, Al Sufouh Street, Jumeirah Beach Residences | Jumeirah Beach Residence, Dubai 282825, Förenade Arabemiraten
Telefonnummer:
Region: Förenade Arabemiraten > Emirate of Dubai > Dubai > The Marina
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 130 av 561 hotell i Dubai
Prisklass: 1 075 kr - 3 353 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5*
Antal rum: 294
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, DerbySoft Ltd Shanghai HQ Supplier Direct, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Movenpick Hotel Jumeirah Beach. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt