Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Sofitel Dubai Jumeirah Beach(Dubai)(Mycket prisvärt!)
143 US$
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Novotel Suites Dubai Mall of the Emirates(Dubai)(Mycket prisvärt!)
79 US$
54 US$
Novotel Suites
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 17 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 17 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 65 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Coral Dubai Al Barsha Hotel(Dubai)(Mycket prisvärt!)
79 US$
66 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hilton Dubai The Walk(Dubai)(Mycket prisvärt!)
164 US$
120 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Rabattmeddelande! 17 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 17 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 144 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Roda Al Murooj(Dubai)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
287 US$
110 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Park Hyatt Dubai(Dubai)(Mycket prisvärt!)
155 US$
146 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 192 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Le Royal Meridien Beach Resort & Spa(Dubai)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 01/08
Boka nu, betala på plats
340 US$
169 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 23 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 23 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 220 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

JA Ocean View Hotel(Dubai)(Mycket prisvärt!)
113 US$
97 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
885 US$
528 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 17 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 17 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 636 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Atlantis, The Palm(Dubai)
448 US$
352 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (3 727)
Filtrera omdömen
3 727 resultat
Medlemsbetyg
2 079
1 031
365
126
126
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 079
1 031
365
126
126
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 3 727 omdömen
Omdömet skrevs 30 januari 2017

Ett hotell med mycket bra läge utmed the Walk. Bra frukosttmeny, vänlig personal. Egen badstrand, nära till Marinan och till restauranger. Tram inom gångavstånd. Pool på hotellet, bra service. Ett nybygge framför hotellet stör för närvarande.

Tips för att välja rum: Troligen ingen större skillnad på rummen.
  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack PA M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to read that you enjoyed the prime location of the hotel and its accessibility to the tram station and Jumeirah Beach. I would also like to thank you for you acknowledging our pool lounge, as well as the level of service provided by my colleagues.

We certainly look forward to welcoming you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2017

Hotellet ligger i ett bra läge. Riktigt bra frukost och service. Lite besvikna med miljön vid poolen samt att de inte hade en beachclub men det positiva är att man fick handdukar vid stranden. Ligger flertal hotell och restaurangen intill hotellet som var trevliga att äta lunch på.
Skulle absolut rekommendera er hotellet!

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack Q2250UHsaraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 10 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to recommend the Mövenpick Hotel Jumeirah Beach on TripAdvisor.

I was delighted to know that you enjoyed the prime location of the hotel as well as the breakfast buffet at The Talk Restaurant. At the same time, I would like to apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2016 från mobil enhet

Ett jättebra hotell med trevlig hjälpsam personal. Det gjorde inte saken sämte att de uppvaktade mig på min födelsadag fasr jag inte hadr sagt nått! Bra rum med balkong och en stor och spännande frukostbuffe. Nu i november var det skugga vid poolen fram till 13.30 men det är ju underbart att ligga där ändå. Solen försvann från poolområdet runt fyra halv fem. Annars kan man gå ner till stranden där man får en stranddyna, handduk och parasoll. Här försvann solen ungefär halv sex. På stranden finns ingen störande försäljning och det är lugnare än den populära Jumeriah beach. Att tänka på: det luktar väldigt mkt perfym när man går in i lobbyn om man är känslig. Badrummen har en annorlunda utformning med frostade glasdörrar och en halvvägg som man kan dra undan så är det öppet mellan sovrum och badrum så mam bör känna varandra. Det byggs framför hotellet och de jobbar från 7-7 ibland 9 6 dagar i veckan. De hörs mycket på balkongen men det störde oss egentligen inte.Pga byggandet får man gå ca 200m på gatan för att sedan vika ner och gå 200m till stranden så tänk på att ta med kläder att ha över badkläderna och sandaler. Vi hade inte all inklusive men med tanke på priserna på resturangerna i området och bristen på alkohol så är kanske inte det någon dum idé. Glöm inte att gå längs jumeriah walk på kvällen och marina walk som morgonpromenad. Dubai är en fantastisk stad och mövenpick ett härligt hotell!

Bodde här: november 2016, reste som ett par
Tack 286susannae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2016
Google-översättning

Dear Ms. Susanna,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was truly glad to read that there were many positive elements to your stay; especially the prime location of the hotel at The Walk, the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, the comfortable rooms, the complimentary beach kits provided at our beach counter and the level of service provided by my colleagues.

Once again, thank you for your wonderful feedback and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2016

Hotellet är utmärkt med bästa service och mycket god mat. Dessutom är läget mycket bra om man enkelt vill åka in till centrala Dubai. Spårvagn och metro är både billigt och når de flesta platser av intresse. Badstranden går man till på 5 minuter. Dessutom trevlig pool med poolbar.

Tips för att välja rum: Bra att bo högt. 17.e våningen var helt tyst och air-condition var helt tyst.
  • Bodde här: november 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Stenkyrkabo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was grateful to learn that you enjoyed the prime location of the hotel and its accessibility to Downtown Dubai and Jumeirah Beach. I would also like to thank you for acknowledging the services at our Pool Bar.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2016 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med oerhört trevlig personal överallt. Läget är toppen med både nära till strand och restauranger. Kommer mer än gärna boka detta hotell nästa gång också och kan utan tvekan rekommendera det om man ska besöka Dubai!

Bodde här: november 2016, reste med vänner
Tack MoaLiza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to read that you enjoyed the prime location of the hotel and the exceptional level of service provided by my colleagues.

Thank you for recommending us on TripAdvisor and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen