Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra omrpde”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Movenpick Hotel Jumeirah Beach
Rankad som nummer 131 av 561 hotell i Dubai
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 8 2017

Hotellet ligger i ett bra läge. Riktigt bra frukost och service. Lite besvikna med miljön vid poolen samt att de inte hade en beachclub men det positiva är att man fick handdukar vid stranden. Ligger flertal hotell och restaurangen intill hotellet som var trevliga att äta lunch på.
Skulle absolut rekommendera er hotellet!

  • Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack Q2250UHsaraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade januari 10 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to recommend the Mövenpick Hotel Jumeirah Beach on TripAdvisor.

I was delighted to know that you enjoyed the prime location of the hotel as well as the breakfast buffet at The Talk Restaurant. At the same time, I would like to apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 547)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 3 547 omdömen

Omdömet skrevs november 19 2016 från mobil enhet

Ett jättebra hotell med trevlig hjälpsam personal. Det gjorde inte saken sämte att de uppvaktade mig på min födelsadag fasr jag inte hadr sagt nått! Bra rum med balkong och en stor och spännande frukostbuffe. Nu i november var det skugga vid poolen fram till 13.30 men det är ju underbart att ligga där ändå. Solen försvann från poolområdet runt fyra halv fem. Annars kan man gå ner till stranden där man får en stranddyna, handduk och parasoll. Här försvann solen ungefär halv sex. På stranden finns ingen störande försäljning och det är lugnare än den populära Jumeriah beach. Att tänka på: det luktar väldigt mkt perfym när man går in i lobbyn om man är känslig. Badrummen har en annorlunda utformning med frostade glasdörrar och en halvvägg som man kan dra undan så är det öppet mellan sovrum och badrum så mam bör känna varandra. Det byggs framför hotellet och de jobbar från 7-7 ibland 9 6 dagar i veckan. De hörs mycket på balkongen men det störde oss egentligen inte.Pga byggandet får man gå ca 200m på gatan för att sedan vika ner och gå 200m till stranden så tänk på att ta med kläder att ha över badkläderna och sandaler. Vi hade inte all inklusive men med tanke på priserna på resturangerna i området och bristen på alkohol så är kanske inte det någon dum idé. Glöm inte att gå längs jumeriah walk på kvällen och marina walk som morgonpromenad. Dubai är en fantastisk stad och mövenpick ett härligt hotell!

Bodde här: November 2016, reste som ett par
Tack 286susannae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade november 22 2016
Google-översättning

Dear Ms. Susanna,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was truly glad to read that there were many positive elements to your stay; especially the prime location of the hotel at The Walk, the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, the comfortable rooms, the complimentary beach kits provided at our beach counter and the level of service provided by my colleagues.

Once again, thank you for your wonderful feedback and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 17 2016

Hotellet är utmärkt med bästa service och mycket god mat. Dessutom är läget mycket bra om man enkelt vill åka in till centrala Dubai. Spårvagn och metro är både billigt och når de flesta platser av intresse. Badstranden går man till på 5 minuter. Dessutom trevlig pool med poolbar.

Tips för att välja rum: Bra att bo högt. 17.e våningen var helt tyst och air-condition var helt tyst.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Stenkyrkabo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade november 22 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was grateful to learn that you enjoyed the prime location of the hotel and its accessibility to Downtown Dubai and Jumeirah Beach. I would also like to thank you for acknowledging the services at our Pool Bar.

We certainly look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 15 2016 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med oerhört trevlig personal överallt. Läget är toppen med både nära till strand och restauranger. Kommer mer än gärna boka detta hotell nästa gång också och kan utan tvekan rekommendera det om man ska besöka Dubai!

Bodde här: November 2016, reste med vänner
Tack MoaLiza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade november 20 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to read that you enjoyed the prime location of the hotel and the exceptional level of service provided by my colleagues.

Thank you for recommending us on TripAdvisor and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 5 2016

Extremt hög service på hotellet, man kände sig verkligen välkommen. Frukostbuffén var jättebra, hade allt man kan önska sig. Pool området, solen kom inte förrän vid ca kl 2 på eftermiddagen, personalen var väldigt hjälpsamma, man erhöll solsäng, handduk och parasoll. Stranden, även här fick man handuk, strandmadrass (inte bekväm) och parasoll. Saknade dock toaletter och matsällen vid stranden men de bygger för fullt så det kommer nog inom snar framtid.

  • Bodde här: Oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack KCPP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade november 6 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to read that you enjoyed the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, the complimentary beach kits at our beach counter and the level of service provided by my colleagues.

It would be our pleasure to welcome you back in the near future.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Dubaihotell
The Marina
Sofitel Dubai Jumeirah Beach
The Marina
Amwaj Rotana
Amwaj Rotana
Nr 74 av 561 i Dubai
3 356 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
The Marina
Hilton Dubai The Walk
Hilton Dubai The Walk
Nr 117 av 561 i Dubai
2 937 omdömen
The Marina
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
Nr 63 av 561 i Dubai
5 280 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Movenpick Hotel Jumeirah Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Movenpick Hotel Jumeirah Beach

Adress: The Walk, Al Sufouh Street, Jumeirah Beach Residences | Jumeirah Beach Residence, Dubai 282825, Förenade Arabemiraten
Telefonnummer:
Region: Förenade Arabemiraten > Emirate of Dubai > Dubai > The Marina
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 131 av 561 hotell i Dubai
Prisklass: 1 108 kr - 3 597 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Movenpick Hotel Jumeirah Beach 5*
Antal rum: 294
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, DerbySoft Ltd Shanghai HQ Supplier Direct, Agoda, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Movenpick Hotel Jumeirah Beach. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt