Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (3 818)
Filtrera omdömen
3 818 resultat
Medlemsbetyg
2 145
1 050
366
128
129
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 145
1 050
366
128
129
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 3 818 omdömen
Omdömet skrevs 15 november 2016 från mobil enhet

Fantastiskt hotell med oerhört trevlig personal överallt. Läget är toppen med både nära till strand och restauranger. Kommer mer än gärna boka detta hotell nästa gång också och kan utan tvekan rekommendera det om man ska besöka Dubai!

Bodde här: november 2016, reste med vänner
Tack MoaLiza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your recent stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to read that you enjoyed the prime location of the hotel and the exceptional level of service provided by my colleagues.

Thank you for recommending us on TripAdvisor and it would be our pleasure to welcome you back very soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2016

Extremt hög service på hotellet, man kände sig verkligen välkommen. Frukostbuffén var jättebra, hade allt man kan önska sig. Pool området, solen kom inte förrän vid ca kl 2 på eftermiddagen, personalen var väldigt hjälpsamma, man erhöll solsäng, handduk och parasoll. Stranden, även här fick man handuk, strandmadrass (inte bekväm) och parasoll. Saknade dock toaletter och matsällen vid stranden men de bygger för fullt så det kommer nog inom snar framtid.

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Mövenpick Hotels & Resorts
Tack KCPP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was glad to read that you enjoyed the culinary offerings at our popular buffet breakfast in the Talk Restaurant, the complimentary beach kits at our beach counter and the level of service provided by my colleagues.

It would be our pleasure to welcome you back in the near future.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2016 från mobil enhet

+
Hotellet ligger fantastiskt beläget nära stranden och Dubai Marina.
Personalen är väldigt seviceminded, tjejerna i loungen överträffar alla förväntningar.
Restaurangen Soul var en positiv överraskning med en imponerande vinlista.
Coctails i baren håller jättebra kvalité.

Läget är fantastiskt bra. Hotellet ligger nära strandpromenaden med många bra restauranger.
Dubai Marina Mall är dock helt överreklamerad.

-
Frukostmiljön är ganska högljudd och tämligen stökig.
Urvalet är ok men inte mer.
Frukostbuffén skulle kunna kompletteras med färskpressade juicer och flera sorters ostar.

Det pågår ett jättestort hotellbygge mitt framför näsan. Det förstör både den estetiska upplevelsen förutom att det förekommer bullrande ljud en bra bit in på kvällstid.
Promenadgången till stranden lider av samma problematik. Det känns som att promenera genom en sandig byggarbetsplats som inte städas på daglig basis.
Inga barer/caféer på stranden, inte ens möjlighet att köpa vatten, närmaste vattenhål är Starbucks i närheten av hotellet.

Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
Tack Julia I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2016
Google-översättning

Dear Ms. Julia,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was pleased to read that you enjoyed the prime location of the hotel, as well as the level of service provided by my colleagues, particularly the Executive Lounge team.
I would also like to sincerely apologize for the inconvenience caused by the development work adjacent to our hotel; which is part of the ongoing improvement to the Jumeirah Beach area.

Once again, thank you for your feedback and we certainly look forward of having the opportunity to welcome you back soon.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2016 från mobil enhet

Vi har tillbringat höstlovet på Mövenpick JB för andra året i följd. Vi är lika nöjda med hotellet som förra året. Fantastiskt trevlig personal över allt på hotellet! Mycket bra mat i restaurangerna. Alla i personalen ger en utmärkt service!
Vi kommer tillbaka nästa höstlov.
/Johan

Bodde här: november 2016, reste med familjen
Tack Johan911
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2016
Google-översättning

Dear Mr. Johan,

Please allow me to respond in English. Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was truly delighted to read that you had a memorable 2nd stay with us and that you enjoyed the excellent level of service provided by my colleagues. We make every effort to ensure your expectations are exceeded and I sincerely appreciate that you have taken the time to share your personal experience and recognize our endeavors.

We certainly look forward to welcoming you back on your next autumn holiday!

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2016 från mobil enhet

Bra hotell med bra läge. Underbar personal. Om man ska vara lite petig så för att komma upp till fem stjärnor så fattas det här lilla extra. (har lite att lära av mövenpick ibn betutta gate). Personalen vid polen var underbar o trevliga. Det gäller alla. Pralin och Soryaman i baren var fantastiskta. Tyvärr så har jag inte namnen kvar på grabbarna som jobbade som lifeguards. Men dom stod för en stor del av servicen och våren trivsel. Personalen på exutivelooge var fantastiskt. Aldrig några problem med något om man behövde hjälp eller ville ha något. Ett kram till tror hennes namn var Mariam? När vi checkade ut kvällen innan så frågadesette jag min räkning. Hon hade en ängels tålamod med mig utan att tappa fattningen. Gång på gång förklarade hon med ett stort leende hur det låg till. Det var jag som inte förstod. Det löste sig och det var bara ett missförstånd hur räkningen såg ut.
Men det som avgör att jag inte kommer att boka detta hotell igen är avsaknaden av privat Beach. Det är en liten bit och till allmänna Beachen. Och väl där så finns det ingen möjlighet och köpa något och dricka eller och äta? Man ska inte behöva gå tillbaka 500 meter till hotellet varje gång men vill ha en öl,vatten eller mat. Bra hotell om man bor en natt eller två bra närhet till marinan och kommunikationer. Men utan faciliteter på Beachen faller tyvärr detta annars trevliga hotell som ett längre semester ställe.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack pelleb63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MovenpickHotelJBR, General Manager på Movenpick Hotel Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Please allow me to respond in English. Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor following your stay with us at Mövenpick Hotel Jumeirah Beach.

I was grateful to know that you enjoyed the prime location of the hotel and the level of service provided by my colleagues Prabin, Suryaman and Marieme. Regarding your point on the beach facilities, kindly be informed that we do provide complimentary beach kits at our beach counter for most of the year; however, we temporarily suspend service during the hottest summer months.

Once again, thank you for your feedback and we certainly look forward of having the opportunity to welcome you back in the near future.

Sincerely,

Philip Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen