Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (6 724)
Filtrera omdömen
6 727 resultat
Medlemsbetyg
4 596
1 479
426
129
97
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 596
1 479
426
129
97
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 6 727 omdömen
Omdömet skrevs 13 augusti 2018 från mobil enhet

Mycket bra serviceinriktad personal. Personalen är väldigt angelägna över din trivsel under din semester.

Mycket trevlig och hjälpsam personal som löser många av dina problem som kan uppstå under din vistelse. Stort tack till all personal! Även ett extra tack till Ragi, Cris, Tharaka och Jonn :)

Skulle varmt rekommendera Sofitel!! 5/5 stjärnor

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack hanna99renheim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2018
Google-översättning

Dear hanna99renheim,

Thank you for taking the time to share your experience.

It is our greatest pleasure to read your compliments about our hotel and about your stay.
I won't miss sharing your feedback with our ambassadors and it will serve as an encouragement as we strive to continuously improve the quality of our services.
It is very rewarding to see that our staff was able to meet your expectations.

We look forward to welcoming you back again soon.

Sincerely,

Tamara El Lakkis
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet

Jag och min partner åkte hit på vår bröllopsresa och vi är verkligen nöjda med vår vistelse! Hotellet är fräscht med städning varje dag, rummet kändes lyxigt (vi bodde i ett deluxerum med havsutsikt), frukostbuffén är kanon och personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående - speciellt Ragi (som är mycket vid poolområdet). Han såg till att man trivdes extra bra med sin glada personlighet och härliga sätt att vara på! Även personalen i restaurangen var väldigt serviceminded och pratade gärna med en medan dem exempelvis stekte en omelett eller pannkaka till en. Vi rekommenderar absolut detta hotell till andra!

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack swedenlouise
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2018
Google-översättning

Dear swedenlouise,

Thank you for choosing Sofitel Dubai Jumeirah Beach and for sharing your feedback on Trip Advisor.

We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and you were well looked after by our staff offering the best service quality.
Your positive feedback will definitely be shared with the team members & Ragi.

We look forward to welcome you again soon.

Kind regards,

Tamara El Lakkis
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2018 från mobil enhet

Vi älskade:
- Läget. Nära till strand, bra restauranger och marinan.
- Renligheten. Städning varje dag och fräscht och fint.
- Trevlig personal som tog väl hand om en vid ankomst och avfärd samt alltid hälsade.

Saker som kan förbättras:
- 2000 AED i deposition är sjukt mycket pengar.
- Poolområdet. Fin pool m.m men dåligt planerad. Fanns inte mycket platser.

Skulle kunna bo här igen!

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack ida708
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Director of Operations på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2018
Google-översättning

Dear Valued guest,

Thank you for staying at Sofitel Dubai Jumeirah Beach on your recent visit to Dubai. I'm glad you enjoyed your stay and liked the location and our services.

Thank you for the comment concerning the pool, we are currently redesigning the whole pool area to provide a better experience for our guests.

We look forward to welcoming you back again soon.

Sincerely,

Hussein Al Kurdi
Director of Operations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2018 från mobil enhet

Fantastiskt lläge otroligt trevlig personal. Härligt pool område med den bästa servicen. Rory gjorde allt han kunde för att vi skulle trivas. Vill tipsa om att utnyttja Uber taxi det finns 9000 bilar i stan så enkelt att boka o till samma pris.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack AnetteG132
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Responsable relations clients på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 11 maj 2018
Google-översättning

Dear Valued guest,

Firstly, I want to thank you for choosing Sofitel Dubai Jumeirah Beach for your stay in Dubai.
And thank you for taking the time to share your experience with us.

It is always a pleasure to receive positive feedback.

We are convinced that this feedback will have a positive effect and stimulates them to offer an even better service.

We hope to welcome you again in the future and that your next visit will be good or better as you previous one.

Sincerely,

Salma Istembouli
In Charge of Guest Experience
Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2018 från mobil enhet

Fantastik service. Väldigt trevlig personal.
Flotta rum med utmärkt roomservice och renhållning.

Poolområdet är det bästa. Väldigt bra personal som kommer med uppfriskningar og kalla handdukar.

Frukostbuffé av särklass!

Kan bara ge de bästa rekommendationer på detta fina hotell.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack RadomBergen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Responsable relations publiques på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarade på det här omdömetSvarade 30 april 2018
Google-översättning

Dear Mr Radom,

Thank you for your exellent feedback.

We are pleased to read that you had a fantastic week in our property. Your compliments about our friendly and attentive staff are very valuable as they encourage us to keep improving the quality of our services to exceed your expectations. I will share you comment with our staff.

We look forward to welcoming you back again soon,

Sincerely,
Salma Istembouli
In Charge of Guest Experience

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen